Vendéglátó üzletvezető tanfolyam sikeres elvégéze után nyithatok Magyarországon büfékocsit?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem gondolom ha pénzem van hozzá akkor nyithatok, de én nem akarok felvenni külön erre embert, én csinálnám egy barátommal, neki cukrász végzettsége van. Nekem meglenne a fent említett végzettség ha minden jól megy hamarosan, ebben van a tanfolyam alatt és a vizsgán is pincérkedés, főzés is. Vendéglátó üzletvezető bizonyítványt kapok ha sikerül. Így már nem kell felvennem senkit, akinek például szakács végzettsége van?2022. nov. 1. 14:01
1/5 anonim válasza:
Természetesen nyithatsz. Megfelelő szakképesítéssel mért ne nyithatnál?
4/5 A kérdező kommentje:
Pedig direkt átfogalmaztam a kérdés leírását, úgy akartam írni hogy idézzek egy klasszikust: ha pénzem van bármit vehetek :)
Ez miatt a cikk miatt gondoltam:
2022. nov. 1. 14:26
5/5 A kérdező kommentje:
Elírtam a szakmát, vendéglátásszervező a szak neve, ezzel is lehet?
2022. nov. 1. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!