Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a NAV-ot értesitem postai...

Ha a NAV-ot értesitem postai úton névtelenül levélben, kimennek az adott cimre az illetőhöz?

Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 23:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem kukázzák automatikusan a névtelen feljelentéseket. Ha elég komolynak látszódik az eset, és konkrét bizonyítékot, vagy a bizonyíték beszerzési módját is küldi az illető, akkor van esély, hogy utánanéznek. Ott is emberek dolgoznak, és sokuk szeretne javítani a saját statisztikáján.
2022. nov. 1. 07:37
 12/20 A kérdező kommentje:

10: Állami támogatások, pályázati pénzek rendszeres "eltűnése" kb. 40%-a, fiktiv számlák és szerződések megkötése, állami pénzekből megvásárolt ingatlanok saját részre.

Ezek elég komoly vádak és dolgok, amik egy vakember szemét is felnyitja és még hozzá hivatalos személyről van szó.

2022. nov. 1. 12:32
 13/20 Micimacko67 ***** válasza:

Ha ennyire tuti biztos, akkor miért is kellene névtelenül tenned ezt?

Kihagytak a pénzosztásból és besértődtél?

2022. nov. 1. 13:58
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
12-es Ha ezt megírod nekik, akkor nálad fognak vizsgálódni. :D Ez a rendszer az állami és eu-s pénzek lenyúlására optimalizálódott. Ez ellen nem fognak fellépni. Pont ezért nem jön már egy éve az eu-s pénzeső sem. :D
2022. nov. 1. 14:43
 15/20 A kérdező kommentje:

13: Nem. Teljesen független vagyok a dologtól, kivülálló. Nem akarok belekeveredni, ezért irnám névtelenül.

Egyébként meg a környéken élők mindenki tudja hogy mik zajlanak ott, úgy hogy senki sem fog én rám gyanakodni.

2022. nov. 1. 15:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Amiket írtál, azok inkább rendőrségi ügyek, nem adóhoz köthetők.

[link]

2022. nov. 1. 16:52
 17/20 A kérdező kommentje:
16: Nem hiszem hogy oda tartozna amit küldtél mert tervezett bűncselekményekről, bűnelkövetőkről stb. szól és nem pénz sikkasztásokról.
2022. nov. 1. 20:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Ebben mi az ügy ? Ez megy itt a 2.világháború utántól napjainkig .
2022. nov. 12. 12:25
 19/20 A kérdező kommentje:
18: Ne zavard ide a politikát, semmi köze az ügyhöz. :P
2022. nov. 12. 17:30
 20/20 anonim válasza:
Szerintem sem. Vannak szerintem nagyobb problémáik is
2022. nov. 12. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!