Lefotózták a szémélyimet, mit csináljak?sürgős
Mondjuk nem értem minek vásárol ilyet ha neki probléma a garancia.
Onnantól, hogy megváltál a géptől neked semmilyen felelősséged nincs a gép iránt. Mit gondolt? Majd ha elromlik akkor telefonál neked és te szaladgálsz vele a szervízbe? Szaladgálna a tököm, így járt, ha az ő kezei között romlott el akkor javíttassa meg.
A személyi igazolványod lefotózására meg végképp nem értem mi szükség volt. Azt sehol nem fogják neki elfogadni, a garanciához sem. Vagy majd azt tervezi, hogy ha elromlik a gép és nem vagy hajlandó elvinni megjavíttatni akkor majd feljelent a rendőrségen?
#1Lehet ezt megpróbálom.
#2Én sem tudom mire gondolt.. Mondjuk azt legfőképpen nem értem, én miért engedtem.. De már mindegy… Akkor igazából nem tud vele visszaélni semmilyen formában?
#4 Vissza tudna vele élni de egy ekkora balfácánból nem nézem ki.
Azt sokkal inkább, hogy ő tényleg azt gondolta, hogy téged terhel felelősség a gép iránt és a rendőrségen akar feljelenteni ha elromlik és nem viszed el garanciásan megjavíttatni.
#5 persze, ezert is írtam, hogy érthető, csak ez a személyi igazolvány lefotózása volt furcsa.
#6 és milyen módszerekkel tudna visszaélni?
Akkora hude nagyot nem tud visszaélni a személyiddel… vagyis de.
Mondjuk online családokat hajt végre vele, aztán mindenki téged fog keresni holott nem is te voltál.
Pár rendőrségi ügy amiknek a végén nem lesz semmi…
ha eladsz egy terméket amin van garancia akkor írtok egy számlát, vagy magánszemélyek közt adásvételi szerződést, és akkor a garancia érvényesíthető az új tulajnak is.
Itt az volt a baj hogy avevő és az eladó is sötét volt:D
Semmire nem fog menni a fényképpel, ne pánikolj!
Szimplán biztos akart lenni benne, hogy meg tud találni ha te át akartad verni.
Semmihez nem elegendő a személyi igazolványod pár adata, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!