Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebből lehet baj?

Ebből lehet baj?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőmnek mondjuk a fenekére csapok az utcán vagy kicsit feltünőbb szexuális utalásokat vagy verbális dolgokat teszek vele. Magyarországon ez oké de Iszlámábádban mondjuk?

2022. okt. 20. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Majd, ha oda mész, visszatérünk a témára
2022. okt. 20. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Felesleges kérdés...
2022. okt. 20. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Xd
2022. okt. 20. 20:21
 4/7 anonim válasza:
88%
Nézz utána annak a kultúrának, ahova utazol. Szerintem pont azért kérdezed, mert te is tudod, hogy nagyon rossz szemmel fognak ott nézni rád, ha ilyesmit nyilvánosan csináltok.
2022. okt. 20. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért megvan már a repjegyed? 😂 Te is tudod hogy dádát kapnál, viselkedj úgy ami az adott ország szokása, értékrendje. Lehet bambuta saját hazájában egy szál lőcsben rohangál az őserdőben és minden fa tövébe odasz.rik, de ha civilizált országba jönne ott már nem néznék neki ugyanezt el.
2022. okt. 20. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Van ott magyar konzulátus, vedd fel velük a kapcsolatot!

Egyébként kint él az unokatestvérem, és ilyen viselkedést sosem engedne meg magának.

Mondjuk ő Budapesten sem.

2022. okt. 20. 22:05
 7/7 Cubina ***** válasza:

Én itt Magyarországon sem engednék ilyet sem az utcán, sem otthon. Nem vagyok ló, hogy a hátsómat csapkodják. Megalázó a seggre verés, a volt férjem állandóan azt csinálta, fájt is, és hiába kértem hogy NE, csak azért is... És még azt mondta hogy ő makacs, és ha kérek valamit, már csak azért is az ellenkezőjét fogja csinálni.

El is küldtem a fenébe nem sokra rá a fogyatékos marhát, de nem csak a fenékre csapkodás miatt, meg az óvodás viselkedés miatt. :)

2022. okt. 28. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!