Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Instagram felhasználó feljelen...

Instagram felhasználó feljelentése a renfőrségen?

Figyelt kérdés

Ha valakibrámírt egy olyan fiókról amin nem az ő neve szerepelt akkor és egy kamu képet küldőtt, majd pucér képeket kért azzal lehet vmit kezdeni a rendőrségen?

A profil már letiltott.

Az üzenetek csak screenelve vannak.

2022. okt. 17. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmúltál 18 éves, akkor és nem küldtél neki semmit, akkor maximum megátkozni tudod. Ilyennel nem fognak foglalkozni a rendőrségen.

Ha kiskorú vagy, akkor szólj a szüleidnek!

2022. okt. 17. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:

A profil már letiltott.

Ergo abszolút kár az ilyennel foglalkozni.

2022. okt. 17. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Jaj, nyugi van.

Nekem is rendszeresen írnak, hogy fizetnének a meztelen képeimért 50 ezer forintot, vagy a sugar daddym lennének, de vissza se írok nekik.

Amúgy meg nem foglalkozik ilyenekkel a rendőrség, amíg konkrét kár nem keletkezik.

2022. okt. 17. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok, itt válaszolok a privátra.

Ha még nem vagy 18, akkor a szüleiddel menj el a rendőrségre, be kell vonni őket is akár szeretnéd, akár nem. De ha gondolod, tegyél egy próbát, hívd fel a (helyi) rendőrséget és kérj tájékoztatást tőlük. Vagy egy lelkisegély szolgálatot! [link]

És ahogy írod: sajnos se a nevét, se a helyét te az instán keresztül nem tudod meg. Ahogy itt a gyakorin az én és a többi válaszoló nevét és helyét sem fogod megtudni.

2022. okt. 17. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Le kell szarni, oszt jónapot.
2022. okt. 17. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!