Be tudtok lépni a népszámlálós oldalra?
Figyelt kérdés
Délelőtt még semmi gond nem volt. Most meg beírom a kódot és utána nem történik semmi, be sem töltődik az oldal.
Másnál is így van?
2022. okt. 16. 20:50
1/6 A kérdező kommentje:
Egy piros csík jelenik csak meg az oldal tetején ezzel a szöveggel: getJSON forms/8054.json
2022. okt. 16. 20:52
2/6 A kérdező kommentje:
Most meg csak ezt látom: TypeError: this is undefined
2022. okt. 16. 20:56
4/6 anonim válasza:
Leállt a rendszer annyian hagyták az utolsó pillanatra a beküldést, behalt az oldal.
5/6 A kérdező kommentje:
A lakóhelyemnek megfelelő címre küldött belépési kóddal meg tudtam csinálni, kitöltöttem a kérdőívet délelőtt.
Csak számomra akkor derült ki, hogy ez a népszámlálás nem csak személyekről, hanem lakásokról is szól. A kód sem névre, hanem címre szól. Van egy másik lakásom a lakóhelyemtől 200 km-re. A belépési kódot tartalmazó levelet természetesen oda dobták be. Délután autóba be, most itt vagyok, megvan a kód. De nem tudok belépni.
Mivel nem itt élek, nem itt dolgozom, a számlálóbiztosok sem fognak itt találni. Szabadságot meg nem tudok kivenni, hogy napokig itt dekkoljak és várjam őket.
Ilyenkor mi van?
2022. okt. 16. 21:11
6/6 A kérdező kommentje:
Na, nagy nehezen végre sikerült! Irány haza. :)
2022. okt. 16. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!