Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A saját kertem lehet a végső...

A saját kertem lehet a végső nyughelyem?

Figyelt kérdés
A város melletti zártkertben van egy 1200m2-es gyümölcsös kertem. Lakott területen kívüli,elkerített terület.Saját tulajdon nem bérelt föld. Hamvasztás után elhelyezhető lenne itt egy úrna?Nem szeretnék köztemetőbe kerülni,ahonnan 20 év múlva kilakoltatnak ha nem hosszabbítják meg a bérleti szerződést.
2022. okt. 15. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
20 év múlva már rég mindegy lesz.
2022. okt. 15. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges ez ma is. És remélhetőleg pár évtizedig boldog leszel, vidám és egészséges. Majdcsak lesz valahogy.
2022. okt. 15. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogyne lehetne. Én pont így szeretném, csak az a kérdés, az örökösöknek mi lesz a tervük?

A birtok 100 éve a miénk, az ősök itt vannak urnában. Itt boldogok voltak.

2022. okt. 15. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet mondani, hogy akkor már úgyis mindegy lesz, de én is szeretném, ha az "örök nyugalom" valóban örök lehetne. És nem függene sem sírmegváltástól, sem birtokeladástól. Lehet, hogy ezért fogom inkább szétszóratni a hamvaimat egy szép helyen.
2022. okt. 30. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!