Betudnám-e perelni a céget?
Röviden egy IT-s pozicióra jelentkeztem, ahova fel is vettek. Full home office munkát ígértek, ehhez képest az első-két hónapban 1 hónapot külföldön(szomszédos országban) töltök.(tréning)
Kicsit felbaszta az agyam, hogy ez volt az egyik szempont, hogy itt full home office munkát ajánlottak.(csak néha kell utazni negyedévente egyszer ezt mondták). Be tudom perelni ezt a cégét? Illetve akkor most bárki, bárhol mondhatja, hogy full home office munkát kínál, és aztán mégse? Milyen törvényi lehetőségeim vannak?
Tréningről nem esett szó a felvételi folyamat során? Más a tréning időszak, és más a normál.
Törvényi lehetőséged az, hogy kilépsz.
És megis hogy gondoltad, telepatiával, vagy agytölcseren tanítanak be?
Nem perelheted be a ceget. Mert a betanítás a munkád alapfeltetele.
De miert hisztizel ? Egy hónapig külföldön lehettél cégköltsegen...
én nem hisztizek.
De alapvetően home office-os munkát kerestem, ott hagytam egy munkát, ezért cserébe. Ehhez képest 2-szer 2 hétre ki kell mennem külföldre, vonattal 10 óra az odaút, 10 óra a visszaút.
A tréningről nem volt szó, se amikor aláírtuk a szerződést(online), se az első nap előtt.
Arrol se volt szó, hogy reggel felkel a nap... 😁
Magatól ertetődő dolgokat nem szokás külön kiemelni.
Decmégis hogy gondoltad a munkát full otthonról betanulas nelkül?
Konkrétan milyen meló ez?
6. Te se dolgoztál meg rendes munkahelyen..
😂
Az nem úgy van hogy IT tavmu kaban excelbe írogat szamokat... 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!