Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lányomnak hogy segitsek...

Lányomnak hogy segitsek kitenni a párját a házomból?

Figyelt kérdés

Adott egy ház, ami az én nevemen van. Lányom él ott párjával, de nagyon rossz a kapcsolat. Lelki terrorista a férfi. Ugye erre bizonyíték sincs...Van egy közös gyerekük.

A srác segitett felújitani a házat, és most ez a kifogás, hogy ez miatt nem megy el, mert az ő elképzelése szerint övé a fél ház. Na ez egy nagy hülyeség tudom, de nem akar menni amig pénzt nem lát. Lelki terrort alkalmaz. Ha én kijelentem a lakcímét, és úgy hivom a rendőröket, hogy nem lakik itt, segítenek? Illetve megtehetem?

Bíróság mennyi pénzt itélhet meg neki?

Lányom gyesen volt, igy közös kasszán voltak, nyilván a pasinak volt több bevétele. Albérleti dijat nem kértem! Így csak a rezsi árát kellett fizetni míg ott lakott.

2022. okt. 4. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
Erővel nem teheted ki, törvényesen lassú és macerás. Viszont! Tiéd a ház, add ki egy megbízható meleg párnak albérletbe, akik éppen a mézesheteiket élik.
2022. okt. 4. 20:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Írásban szólítsd fel ajánlott levélben, hogy milyen határidővel menjen el.
2022. okt. 4. 20:42
 13/15 anonim válasza:
32%

Elvileg van a hosszú módszer, gyakorlatilag szólsz megfelelő erőnlétű embereknek hogy tegyék ki a házból és megteszik a megfelelő összegért.

Viszont kérdés hogy a lányod mennyire kötődik hozzá. Lehet ahova megy a pasi, oda menne a gyereked és az unokád is.

2022. okt. 4. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:

"A srác segitett felújitani a házat, és most ez a kifogás, hogy ez miatt nem megy el, mert az ő elképzelése szerint övé a fél ház."

Hány évet élt ott és mit jelent munkában és anyagilag, hogy segített felújítani?

2022. okt. 4. 23:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a lányoddal, hogy ő mit gondol és akar, és abban segítsd.
2022. okt. 7. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!