Miért fenyegetnek büntetéssel abban az esetben, ha valaki nem tölti ki a népszámlálási kérdőívet?
Blöff blöff hátán. Ez a népszámlálási kérdőív egy burkolt profilalkotási célzatú adatgyűjtő eszköz. Pontosan ugyanaz a blöff folyik, mint az oltások kötelezővé tételekor. A népszámlálási kérdőív kitöltésére felszólító levél nem névre szól, így senkit nem lehet számonkérni azért, hogy nem kíván adatot szolgáltatni. Fenyegetnek? Fenyegessenek. Küldenek határozatot bírsággal? Oké, sok sikert a behajtáshoz.
Ezt csak azért írtam ki, hogy azért ne gondolja már senki, hogy bármilyen információt ki lehet csikarni az emberekből blöffel. Azon is el lehet gondolkozni, hogy az ellenzék miért nem kezdett el még hőbörögni egy ennyire egyértelmű jogsértés ellen :)
Ki kell tölteni teljesen kamu adatokkal, oszt' jónapot.
A személyes adataidat úgyis tudják, minden mást, nemzetiség, vallás, f-szméret, meg nem tudnak leellenőrizni úgyse.
Én pl. be fogom írni, hogy uruk-hai ork nemzetiségű vagyok, sátánista vallású, 30 centi a f-szom, legmagasabb végzettségem az élet iskolája, ahol isten a tanár, stbstb.
Próbálják meg bebizonyítani, hogy nem vagyok sátánista, sok sikert nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!