Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A népszámlálás megtagadása...

A népszámlálás megtagadása mikor évül el?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 11:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
10: Aki ott lakik. (Lakcímnyilvántartó.) Illetve aki nyilván van tartva a rendszerben, de sehonnan nem jött tőle kitöltés.
2022. okt. 3. 16:17
 12/20 anonim ***** válasza:
46%

Na akkor még egyszer:

Miért nem küldenek NÉVRE SZÓLÓAN leveleket? Mert ezt akárhogy nézzük, így nem lehet kikényszeríteni. És se én sem a családom nem fogjuk kitölteni ezt a szart :)

2022. okt. 3. 16:20
 13/20 anonim ***** válasza:
34%
Hoo hát a lényeget ki is felejtettem :) Honnan tudják ki nem töltötte ki az adott háztartásból, ha nem kell megadni semmilyen olyan adatot a kérdőívben, amiből ez kiderül? :)
2022. okt. 3. 16:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Ma már a pusztában kiáltott szó is jogsértő
2022. okt. 3. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem tudnak behajtani 200 ezer Ft-ot senkin, mert nem névre szóló a levél.

Csak a többség a sok hülye elhiszi

2022. okt. 10. 00:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Én sem fogom kitölteni mert nem kötelező.
2022. okt. 10. 01:00
 17/20 anonim ***** válasza:

#15-16

Megint az okoskodók, akik hiszik, hogy rájuk nem vonatkozik a törvény.

Ki kell tölteni és kötelező. Nem véletlenül van lakásra címezve. A lakás tulajdonosát kötelezik a kitöltésére. Ahogy akkor is nyilván vagy tartva ha nem ezen a címen vagy.

Ne töltsd ki! Hidd, hogy nem fognak megbüntetni!

Mi meg majd röhögünk amikor jön pár hét múlva a kérdésed: ugye nem fogják behajtani rajtam a 200 ezret amit kiszabtak, hogy nem töltöttem ki a népszámlálási ívet?

2022. okt. 10. 06:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Tévedés! A levél sincs névre szólóan megcímezve. Tehát így senkit nem szólítanak fel. A lakás tulajdonosát sem kötelezik a kitöltésére. A házamban lakó emberek is megmondták nem fogják kitölteni. A covid elleni oltást is erőltették, hogy oltasd be magad különben meghalsz. A sok hülye ember beoltatta magát, mert engedett a nyomásnak. Utána több idősebb ismerősöm is meghalt covidban. Én nem oltattam be magam és a családom többi tagja sem.
2022. okt. 10. 10:52
 19/20 anonim ***** válasza:
38%
18, jó, de ti fogyatékosok vagytok alapból, ez tisztán látszik :) Mindjárt lekemtrélezlek, vedd fel az alufóliasisakodat pubi :DDD
2022. okt. 10. 11:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Ez az le a népszámlálással!!!
2022. okt. 10. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!