Lehetséges, hogy a mostani népszámlálás egy burkolt előfelmérés egy lehetséges közeljövőbeli sorkatonai sorozáshoz?
Semmi nem szerepel az adatlapon. Most töltöttem ki. Én is ilyenekre számítottam, hogy bumzi-e vagyok, meg miről mit gondolok, ennek ellenére összesen kettő kérdés foglalkozik a témával.
Viszont abban egyetértek, hogy HA lesz sorozás, akkor ahhoz lehet köze. Én most adtam meg az államnak, hogy hol élek, eddig 8 éven át ötletük nem volt róla, mert albérletből albérletbe mentem, bejelenteni meg ugye Magyarországon luxus a bérlőt. Még végig is gondoltam, hogy bezzeg covid alatt milyen jó volt, hogy akárhová mentem éjszakai kijárási tilalom alatt, mindig épp hazafelé tartottam, ha esetleg kérdezte a rendőr, hiszen már ők is annyira hozzászoktak a magyar gyakorlathoz, hogy nem is kértek lakcímkártyát, hiszen fiatal vagyok, nyilván albérletben lakom, nyilván anyámhoz vagyok bejelentve.
Na, de mennyi időbe telik átcuccolnom pár utcával arrébb, ha meg akarok lógni a sorozás elől? Vagy elhagynom az országot a fenébe?
Utsó:
Én nem találtam meg, mert kapásból bejelöltem, hogy nem tartozom felekezethez. Nem azt kellett volna?
Szerintem az ateizmus nem vallás, de erről nem egy népszámlálási kérdőíven fogok értekezni.
23.
Persze, hogy az nem vallás. Direkt osztották meg, hogy kisebbítsék a jelentőségét. Aki nem tartozik felekezethez, abba szükség esetén bele lehet magyarázni, hogy de valami nyakatekert módon hátha vallásos.
Hát a lófszt vallásos, az.
Persze, értem, mit mondasz, én is itt élek... :D De azért a büdös mindenüket, mikor azon gondolkozom, hogy az ateistát kellett volna kikeresnem a VALLÁSOK közt, amit meg se nyitottam, mert nem vagyok vallásos? A nagy többség szerintem nem az, egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan ismerősöm van, aki jár templomba, vagy imádkozik, vagy tényleg egy vallás szerint éli az életét (és azoknak is egy része muszlim), a többség csak bemondja, hogy keresztény, mert megkeresztelték, meg templomi esküvője volt, de a mindennapjaiban nem követi ezt.
26.
Akkor te valamit benéztél, kihagytál, félbehagytál.
26
Pedig a minta alapján van olyan kérdés is ami a vallást firtatja.
Idemásolom:
"14. Mi a vallása, felekezete?
Erre a kérdésre a válaszadás önkéntes. A válaszadással hozzájárul
adatai kezeléséhez.
vallása, felekezete:
nincs vallása, felekezete
nem kíván válaszolni"
"Viszont abban egyetértek, hogy HA lesz sorozás, akkor ahhoz lehet köze"
Az agyadban lesz sorozás, ott... Majd gondolod az egész országot besorozzák a szomszédban lévő konfliktus miatt amihez nagyjából semmi közünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!