Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Legközelebb szájba vágjam...

Legközelebb szájba vágjam vagy mi legyen?

Figyelt kérdés
egy hajléktalan odajött barátnőmhöz hogy támogatná e a dohányzását miután megkértem hogy fogja meg a pénzt. ha ilyenkor szétverem a fejét rendőrség foglalkozik vele hogy kiütöttem egy csöves fogát?
2022. szept. 27. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
A csöves fogának kiütése nem hordoz pozitív nettó jelenértéket, így pénzügyileg nem racionális döntés.
2022. szept. 27. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Igen, természetesen foglalkozik vele, mész a sittre.
2022. szept. 27. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Tehát: odamegy hozzátok egy csövi, feltesz egy kérdést, te pedig szét akarod verni a fejét......

Kezeltetni kellene az indulataidat

2022. szept. 27. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, te beteg vagy.
2022. szept. 27. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Odajött a barátnőmhöz" ?

Vegyük át a magyar nyelv szabályait az igék jelentésére vonatkozólag.

Mialatt a barátnőm társaságában töltöttem utolsó napjaimat szabadlábon, egy hajléktalan zavarta meg turbékolásunkat a következő kérdéssel:

- Hölgyem, elnézést kérek a megbocsáthatatlan udvariatlanságomért, de ma lefürödtem; támogatná-e szexuális kielégülésemet?

...

Ebben az esetben, ha vannak tanúk sokkal jobban jársz, ha ügyvéd segítségével beperled szexuális zaklatásért, mert ha megütöd, akkor te jársz rosszabbul.

Mivel a kérdésben semmi jogtalanság (támogatná a dohányzásomat) nem hangzott el, az úriembert kizárólag szóban lehet jobb modorra tanítani - a személységi jogok betartásával.

2022. szept. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!