Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hallgatózásért fel lehet...

Hallgatózásért fel lehet jelenteni valakit?

Figyelt kérdés

Nem vagyok büszke rá de mióta exemmel szétmentünk (több mint egy éve) annyit hazudik hogy nem lehet elhinni neki azt sem amit kérdez.

Dolgozni nem jár, viszont jó párszor előadta már hogy neki most palija van vagy éppen ilyen-olyan ismerőse van nála és ezért nem tudok éppen akkor menni a kislányomhoz, ezért volt már rá példa hogy oda mentem hallgatózni hogy megbizonyosodjak róla hogy tényleg igazat mond-e. Pár napja rájött erre a dologra és azt mondta hogy a következő ilyennél feljelent, érdekelne hogy emiatt milyen indokkal tudna feljelenteni illetve lehet-e belőle komolyabb bajom?

2022. szept. 26. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ez elég egyértelmű esete a zaklatásnak, hogy odamész a lakhelyéhez ellenőrizni, hogy kivel van. Szóval igen, ezért feljelenthet és még van is esélye rá, hogy elítélnek.
2022. szept. 26. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
De hogy hallgatózol? Odamész a házához és fel-alá járkálsz a környékén, esetleg az utcán követed? Vagy ezt hogyan kell a gyakorlatban elképzelni?
2022. szept. 26. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Bizony, szóba jöhet a zaklatás.... inkább tereld jogi útra,ha nem biztosítja a téged megillető láthatást.
2022. szept. 26. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Szimplán a bejárati ajtón hallgatóztam be már párszor.

Igen szeretném is jogi úton rendezni a láthatást, amiről pár napja adtam is be egy levelet.

Viszont most emiatt attól félek hogy nehogy a végén még én jöjjek ki rosszul ebből a dologból.

2022. szept. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!