Ha én egyszerű Magyar állampolgárként szeretnék egy levelet küldeni az európai bizottságnak, akik döntenek az EU-s források folyósításáról, azt hol tehetem meg?
Az ellenzéki politikusok már rég megtették helyetted, plusz, kíváncsi vagyok, milyen KONKRÉTUMOT tudnál írni???
Árnyék - kormanyszerűt...👎
Nyugi, nem kap pénzt a Fidesz úgysem.
Felesleges a levél.
7: és természetesen az sem lehet, hogy a fidesznek 2/3-os többsége legyen a vezetésben, mert akkor megint ugyanott leszünk, hogy a fideszes korrupciós ügyeket egyszerűen leszavazzák majd a fideszes tagok
A közpénzek többsége felett a fidesz rendelkezik, ezért nyilvánvalóan az ő működésüket kell leginkább ellenőrizni.
Szerintem azonnal írj nekik.
Végre egy okos ellenzéki aki átlát a szitán, objektív és nem csak árnyékboxol.
Ha ezt ilyen összeszedetten és megalapozottan leírod, tuti Ursula személyesen meghív egy plenáris ülésre.
Egy kis segítség: translate.google.com (bár a megjelölt mondásokat nem tudom ismerik e, de nem biztos, hogy Ursula jól beszél magyarul)
Ha már írsz nekik, kérlek írd bele azt is, hogy pénzt csak közvetlenül KariGerinek küldjenek, lehetőleg a magán számlájára, mert neki legalább segítenek a tisztakezű DK-s szakemberek az elosztásban. Ne pazaroljuk a bélyeget. Köszi
"csak mert nagyon jó lenne megismertetni velük azt a mondást, hogy "kecskére a káposztát"."
Hát barátom ezzel olyan újdonságot írnál nekik, hogy abban a pillanatban megtennének Magyarország kizárólagos uralkodójává...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!