Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megteheti ezt az orvos?

Megteheti ezt az orvos?

Figyelt kérdés

A kisfiunk orvosával a távolság miatt e-mailben tartjuk a kapcsolatot. Miután a feleségem írt neki, hogy kétségei és aggályai vannak, ezért pedig másodvéleményt is fogunk kérni, az orvos feltöltötte a levelezésünket a felhőbe/eeszt-be a leletek közé. Ezt a lépését egyfelől nem értjük, másfelől sérelmezzük, hogy az e-maileket úgy válogatta össze, hogy azt sugalmazhetja, nem működünk együtt/gondatlanok vagyunk.

A kérdés tehát adott. Felteheti-e ezt? Esetleg be tudnátok idézni erre konkrét jogszabályt?

Sajnos betegjogi képviselőt most nem értem el, az eeszt-t felhívva meg csak jogi végzettség híján laikusként mondták nekem, hogy ez így nem kóser.

Köszi előre is a válaszokat.

#e-mail #felhő #betegjog #Eeszt rendszer
2022. szept. 17. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

Szó szerint nem lehet feltölteni.

De a tartalmát bőven fel lehet. Minden email egy ellátás ami önmagában feltölthető.

2022. szept. 18. 20:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Ambuláns lapra egy az egyben bemásolva lett feltöltve. Az eeszt ügyfélszolgálatosa nekem azt mondta, hogy ez nincs rendben, forduljak betegjogi képviselőhöz esetleg szóljak rá, hogy vegye le és utána.
2022. szept. 18. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!