Hagyatéki tárgyaláson figyelembe veszik ha az egyik örökös egész életében az örökhagyó házában élt?
érdemes ügyvédhez fordulni
lehetséges hoyg figyelembe veszik a befektetett pénzt
Én biztos, hogy nem kérdeztem.
Amúgy nem én akarom kitúrni, hanem pont, hogy ő tart igényt a felére, úgy hogy egy szalmaszálat nem tett keresztbe sem a házért, sem az anyjáért.
Nem természetes, hogy védeni akarom a lakást amire még mindig fizetem a hiteleket? Ha kényszereladásra kerül a sor, az összegből kifizetem a maradék tartozást, és új házat nem fogok tudni venni belőle, az albérletre meg nem fog telni.
"Amúgy nem én akarom kitúrni, hanem pont, hogy ő tart igényt a felére" LOL. Szóval ki akarod túrni a jogos örökségéből, maradjunk ebben.
Akkor úgy írom, hogy el akarja adni a házat, nekem meg nincs hol laknom. Részletfizetésbe nem megy bele, hitelt meg nem tudok felvenni a már meglévő tartozás miatt.
Egyébként nagyon kedves 4-es, 6-os válaszoló, annyi volt a kérdés, hogy figyelembe veszik-e a körülményeket, nem az, hogy hogyan lehetne kitúrni. Nem mindig a kérdező a szemétláda, ha szar helyzetbe került.
A többieknek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!