Temetőbe bemászásért milyen büntetést lehet kapni?
Figyelt kérdés
Éjjel ha valaki beszökik. Nem rongál meg semmi, csak körbemegy fogadásból.2022. szept. 12. 17:51
3/9 anonim válasza:
Elkap a temetőcsősz, és megrak. 😂
4/9 anonim válasza:
Én eddig amilyen temetőket láttam, még csak nem is voltak teljesen körbevéve kerítéssel (mivelhogy ugye bővül). A legtöbbnél nem is kell mászni, csak megkerülni a kerítést:D
5/9 anonim válasza:
Nálunk csak egy kis fém ajtó zár van, amit kézzel ki lehet nyitni, azzal van becsukva éjjel-nappal. Néha be szoktam menni éjszaka is, ha éppen nem tudok aludni és kimegyek sétálni. Senki nem akart még megbüntetni és eddig nem is találkoztam senkivel ott csak maximum az őzikékkel. Ez egy ilyen kisebb temető, de nagy temetőt lehet jobban őrzik.
6/9 anonim válasza:
Csak, ha elkapják ráfogják azt is, amit nem ő rongált meg. Hát igen, ez is lehet egy kihívás, sokan félnek ott a sötétben:)
7/9 A kérdező kommentje:
Oksi, én is rókával és patkánnyal találkoztam eddig csak, de őr szerintem van a kapunál, azt kerülni kell. Elvileg laknak is ott valahol, házak is vannak.
Fővárosi temető amúgy, viszonylag ismertebb azért kérdezem.
2022. szept. 12. 19:47
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van-e rendje...
Én is olyan temetőket ismerek, amiket nem zárnak.
Ha nem lopsz csokrokat, nem rongálsz meg semmit, akkor szíved joga.
Egyébként vannak, akik gyászidőszakban este is bemennek az elveszített hozzátartozójukhoz.
Meg tehetik.
9/9 anonim válasza:
Vidéki temetőknél előfordulhat, hogy nincsenek zárva, de a budapesti temetők zárva vannak. Nyitvatartási rend van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!