Egy társkeredő oldalon, gondolom kitalált nevezetű fotó nélküli tag, anyukámat és engem szidta csúnya módon, , gondoltam feljelentem , mert nekem ez rosszul esett, hol hogyan tehetem ezt meg?
Próbálom értelmezni...egy kisfiú vagy kislány felháborodott azon, hogy egy ismeretlen valaki az interneten szidta őket és ezzel akar a rendőrségre menni.
A rendőrség reakciója:
"Kisfiam vagy kislányom ne fárassz már minket a butaságaitokkal van nekünk elég bajunk. Írj vissza te is csúnya szavakat, vagy töröld magatokat, vagy lépj túl az egész virtuális világon mert ismétlem nekünk ezernyi valós gondunk, bajunk van amit meg kell oldanunk!
14:16
Miért mit kellene tennem, sírni , mert mi hibánk miadt káosz van, meg háború ?
Tessék?
Nem a mi hibánk miatt van.
Ha sírok, nemlesz óccsóbb a kenyér
A rendőrség bűnügyekkel foglalkozik. Ez legfeljebb becsületsértés lehetne, amiért polgári pert indíthatnál, de ennyi miatt nem fognak komoly kártérítést megítélni. Sokkal több időd, energiád és pénzed menne rá, mint amit el tudsz vele érni. Normális ügyvéd elvállalni se fogja, le fognak beszélni a pereskedésről - de azt is óradíjban megfizetve…
Annyit tehetsz, hogy szépen átolvasod az oldal szabályzatát és az illető által megsértett pontok felsorolásával jelzed az adminnak, hogy törölje a sértéseket, esetleg korlátozza, vagy tiltsa az illetőt - amennyiben ezt megalapozottnak ítélik.
Ezen kívül megpróbálhatsz valami epés beszólással visszavágni, bár szerintem annál fájóbbat nem fogsz találni, hogy “őszintén sajnállak, amiért téged nem szeretett anyukád annyira, mint engem” - pláne, ha tényleg így is érzel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!