Az ilyenekkel miért nem tesznek semmit?
http://www.youtube.com/watch?v=zh8DdfbuB-U
a gyerek elég keményeket kapott, alatta érdemes elolvasni a kommenteket.
De ez elég sok helyen így van, az én iskolámban is volt már hasonló eset.
hát ez az
na itt pl megfigyelhető miért is van cigány ellenesség
Talán a törvények (és a sport törvények) módosítását kellene szorgalmazni!
Azzal lehetne kezdeni, hogy a rendőr akkor sem használhatná fegyverét, vagy nem alkalmazhatna testi kényszert, ha a szeme láttára verik a gyerekét, amíg a gyerekén nincs 8 napon túl gyógyuló sérülés, amit természetesen neki nincs jogában megállapítani, csak az orvosnak! Ha pedig nincs 8 napon túl gyógyuló sérülés, akkor azzal sem foglalkozik?
Ezelőtt 30 évvel olyan alakulatnál szolgáltam, ahol nagyon speciális kiképzést kaptam. (kifejezetten a gyilkolásra vagy inkább mondjuk úgy, az ellenség harcképtelenné tételére). Ha azokat a fogásokat (bizonyíthatóan) alkalmaznám, akkor kemény éveket kellene letöltenem egy nagyon kis alapterületű, szigorúan őrzött helyiségben (erről nyilatkozatot kellett aláírnunk a kiképzés előtt!).
Hát engem is megvertek, de aztán egyenként, tanúk nélkül valamilyen rejtélyes módon sokáig munkaképtelenek lettek:)
Mindegyik (8-an voltak)saját bevallása szerint baleset áldozatává vált (megcsúszott és kicsavarodott a lába, ez a mai napig munkaképtelen, a másiknak akkor szakadt le majdnem a keze, amikor a padlásról lejövet megcsúszott a lába a létrán, a keze furamód beleakadt a létra fokába, a harmadiknak akkor repedt meg a nyakcsigolyája, amikor állítólag megbotlott és legurult a lépcsőn, ez egy kicsit necces volt, mert sehol egy kék folt vagy zúzódás, csak a nyaka..., de hát ő maga vallott így!
"Ezelőtt 30 évvel olyan alakulatnál szolgáltam, ahol nagyon speciális kiképzést kaptam. (kifejezetten a gyilkolásra vagy inkább mondjuk úgy, az ellenség harcképtelenné tételére). Ha azokat a fogásokat (bizonyíthatóan) alkalmaznám, akkor kemény éveket kellene letöltenem egy nagyon kis alapterületű, szigorúan őrzött helyiségben (erről nyilatkozatot kellett aláírnunk a kiképzés előtt!). "
Azt a nyilatkozatot már nem tudnák előkotorni. És ezt a rendszerváltásnak köszönheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!