Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem büntetik meg kivétel...

Miért nem büntetik meg kivétel nélkül azokat akik ezt teszik?

Figyelt kérdés

[link]

Akik ezzel szórakoznak miért nem kapnak olyan büntetést hogy elvenné a kedvüket higy mégegyszer ezt tegyék

2022. aug. 30. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

A múltkor feltették a youtubera, ezeket a hívásokat.

Volt egy nő, aki azért hívta őket, mert a papucsát valaki feldobta az újságos bódé tetejére és nem érte el.Szerinte ez vészhelyzet, mert nem tudott papucs nélkül hazamenni csak mezítláb.

2022. aug. 30. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Az a baj, hogy aki buta akármilyen okból kifolyólag, azt nem tudod büntetni.

A videó elejébe hallgattam bele, alapvetően idős emberek telefonáltak be. Idős korban leépül az agy, kialakul a demencia, lehet arról beszélni hogy ezek az emberek hülyék de sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni.

2022. aug. 30. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Amúgy saját tapasztalatom:

Betelefonáltunk egy villanypásztorhoz kiszerelt akkumulátor miatt, konkrétan csattogva szikrázott. Tök agresszívan hülyének nézett minket a diszpécser, elvileg kijött tűzoltó is mert azzal is beszéltünk, nem tudom, hogy végül megtalálták-e.

Egy biztos, legközelebb ugyanott volt az egész, nem tudom hogy egy ilyen tűzgyújtási tilalom időszakában mennyire biztonságos az ilyesmi, ezek szerint az.

2022. aug. 30. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!