Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni, ha egy...

Mit lehet tenni, ha egy gameba a support ilyen?

Figyelt kérdés

Legutóbb az e mailt nem tudtam a fiókhoz kötni, a support válasza az volt, hogy arról az e-mailról írjak ami a fiókhoz van kötve.

Most egy eventes packet akartam megvenni, de nem adta be lehetőségekbe a vásárlási lehetőséget, erre annyit írtak, hogy küldjem el a számlát, most ez komoly?

2022. aug. 30. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk arról az e-mail címről írsz, ami a fióké.
2022. aug. 30. 13:49
 2/5 A kérdező kommentje:
1. Ha az a panasz, hogy nem tudsz e mailt kötni a fiókhoz akkor melyik lenne a fióké????
2022. aug. 30. 14:25
 3/5 A kérdező kommentje:
De ezt már megoldottom máshogy (hozzákötöttem fb-hez, és azt váltottam át e mailre, mert ott már beadta a megerősítést...), viszont az utóbbit nem.
2022. aug. 30. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A gamerügyi minisztériumhoz kell fordulnod. Ott tudod bejelenteni az ilyen eseteket.

Majd ők intézkednek hathatósan.

2022. aug. 30. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
A 4-eshez csatlakozva még annyit teszek hozzá, hogy véletlenül se használj 100%-ig egy nyelvet a problémád megfogalmazásához. Jó ez így, angollal teletűzdelve, helyesírási hibásan magyarul.
2022. aug. 30. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!