Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondolsz erről?

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

Múlt héten megyek haza a KÖKIről, gyalogoltam a vasútállomás felé, erre egyszer csak megállított, és a haverjaival körbevett egy C típusú ember. Előadta a szokásos mesét, hogy utcán laknak, nincs pénzük semmire, adjak nekik. Mondom ,, remek,, odaadtam neki egy 500-ast, erre látta, hogy a zsebemben volt egy ezres, amiből a vonatjegyet akartam megvenni, azt mondták ,, Tesóm! Add oda az ezrest, én meg visszaadom az 500-ast.,, Odaadom neki azt is, erre ,, És most add oda az 500-ast is,,.

Szóval ja, 1500 forintomtól meg lettem fosztva, cserébe életben vagyok. Halkan megjegyzem, hogy 3 méterre tőlem ott volt egy biztonsági őr, aki leszarta, hogy épp kirabolnak konkrétan.

2022. aug. 27. 07:51
 1/6 Fsms ***** válasza:
100%
Bekamerázott terület, ha úgy gondolod, hogy kiraboltak tegyél feljelentést.
2022. aug. 27. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lúzer vagy. Miért nem mentél a biztonsági őrhöz?
2022. aug. 27. 08:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kiabáltál az őrnek? Akkor csinálnia kellett volna valamit, tekintve, hogy be van kamerázva a terület, ezért ő is felelősségre vonható, ha nem tesz semmit.

Továbbá a cigányok sem késelnek meg a kamerák előtt, csak fenyegetöznek.

2022. aug. 27. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy hasonló szituációban 45 éves 155 cmes nőként már a mese kezdetén arrébbléptem a 3 “úriembertől” és továbbmentem és még életben vagyok…
2022. aug. 27. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Tapasztaltam nem egyszer, hogy a Kökin a biztonságiak fellépnek, ha kell. Húzni kell az időt, ha már megálltál nekik (nem szabad, menni kell tovább, még ha többen is vannak! Ne nézz rájuk), és biztonságosabb rész felé terelni őket.
2022. aug. 27. 11:10
 6/6 NTBS ***** válasza:
Azt, hogy nem kiraboltak, hanem átadtad a pénzt.
2023. jan. 28. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!