Neten hol lehet jogászoktól kérdezni?
Figyelt kérdés
Tud valaki ilyen oldalt?2010. szept. 24. 11:23
1/5 anonim válasza:
beirod a keresőbe hogy online ügyvéd vagy pedig a jogiforum.hu de megmondom őszintén hogy az ilyen online ugyvédek 90%ban nem válaszolnak,a jogiforumon meg kötekednek,kigunyolnak okoskodik ott mindenki értelmes választ meg ritkán kapsz:/
2/5 A kérdező kommentje:
Értem.Azért köszönöm.
2010. szept. 24. 11:30
3/5 anonim válasza:
Azért szerintem igyekszünk...
Sokszor azért nincs válasz egy kérdésre, mert "rosszkor" teszik fel(amikor nincs fent senki) és mire odajut valaki, addigra nincs ott az oldalsávon.
4/5 anonim válasza:
(első)igen lehet,sőtt biztos vannak kivételek:)Csak én még nem találkoztam eggyel sem:)Az első segitség kérésemnél azt irták ez kamu,ilyen nincs,pedig mondtam hogy ha kapok cimet elpostázom hogy elhigyje hogy mégis csak igaz:S
Az utóbbinál pedig megint csak le lettem alázva hogy összevissza irok...stb,csak mert hosszu a történetem és nem tudtam mindent leirni egy forumba.Ami a konkrét kérdés volt arra pedig nem adtak választ inkább gunyolódtak az egyszerübb volt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!