Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha külföldön a szállásadó...

Ha külföldön a szállásadó (elvileg) miattam kapott egy büntetést, azt jogosan követelheti tőlem, hogy fizessem meg neki? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Azt állítja a szállásadó, hogy nem megfelelően volt a szelektív hulladék szétválogatva és ezért ő büntetést kapott.

Én úgy gondolom a tőlem telhetőt megtettem, mert teljes mértékben odafigyeltem a megfelelő rendszerezésre, fogalmam sincs, mivel lehetett a probléma.

2022. aug. 19. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. aug. 19. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért itt kérdezed? A külföldi szabályok a mérvadóak ebben az esetben, nem a magyarok.
2022. aug. 19. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudják, hogy a tiéd volt a nem szétválogatott szemét? Feltéve, hogy nem papírszámlát dobtál pl. a műanyagok közé.
2022. aug. 19. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Németeknél elég szigorúan veszik.

Mások a követelmények, mint nálunk.

Vendégségben a háziasszony ijedten kapta ki a papírt a műanyag hulladékból, amit oda dobtunk.

Azt mondta: első alkalommal bűntetnek, legközelebb leállítják a szemétszállítást.

2022. aug. 19. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!