Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen esetben hogyan működik...

Ilyen esetben hogyan működik a panaszkezelés?

Figyelt kérdés

Dolgoztam már pénztárosként, volt már rá példa hogy egy roma bepróbálkozott nálam egy olcsó trükkel:

Vásárlásnál egy tízezressel fizetett majd mikor adtam vissza a visszajáró ezreseket bepróbálkozott azzal az olcsó trükkel hogy hát ő kettő tízest adott nem egyet. Aztán ment a huza-vona majd mikor mondtam hogy ismerem a trükköt és jól emlékszem az egy darab tízezresre továbbá ott van fent a kamera hirtelen neki is visszatért az emlékezőképessége hogy valóban csak egy tízezres volt.

Viszont ha valóban tévedés történt vagy ott helyben egyik fél ezt másik azt mondja és nincs kamera akkor mi a teendő? Kinek a szava számít?

2022. aug. 16. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A kasszáé, bezársz és leszámolod a főnököd jelenlétében
2022. aug. 16. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

he? miért fizetett volna valaki kettő tízezressel egy pár ezres tételt? mert ha azt mondta volna, hogy 20-ast adott, azt még megértem

egyébként meg keresztbe kell fektetni a kapott bankjegyet, mielőtt visszaadsz, és ha reklamál, csak szépen felemeled, hogy ezzel tetszett fizeni kérem alássan

2022. aug. 16. 13:01
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Mert ez egy olcsó trükk, a palimadár kasszás bedől neki hogy kettő tízessel fizetett egy ezres tételt.
2022. aug. 16. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a marha aki ennek bedől? Senki nem ad két 10 ezrest….
2022. aug. 16. 13:47
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Ezért is mondtam neki hogy ezer éves trükk, ne nézzen madárnak.
2022. aug. 16. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:

az ezeréves trükk, ha 20 ezrest ad de azt mondja hogy 10-est adott

senki nem ad két tízezrest egy 1000 Ft-os tételre, mert nem életszerű, miért adna kettőt egy olyan címletből, amiből egy is fedezi a vásárlást

de szerintem Te az életedben nem kasszáztál még, mert akkor tudnád ezt a nyilvánvaló tényt

2022. aug. 16. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
bocs fordítva, tízezrest ad, de azt mondja, huszast adott
2022. aug. 16. 13:56
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 Hamradszorra is elmondom. Azért nem dőltem be én sem a trükknek mert nem életszerű nekem sem.
2022. aug. 16. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem trükk, hanem értelmetlenség.
2022. aug. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!