Második próbanapom van az OMV benzinkúton,de nem kaptam sem munkaszerződést,illetve be sem vagyok jelentve,hogyan fogják elszámolni nekem, ezt a két napot?
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 03:09
1/15 anonim válasza:
A szerződésben szerepelnie kell a kezdő napnak. Kérdezz rá.
2/15 anonim válasza:
Csinálj magadról képet, amikor dolgozol.
3/15 anonim válasza:
Ha nem tetszik miért vagy ott?!
4/15 anonim válasza:
Az illetékeseket kellene megkérdezned, de biztos, hogy minden rendben lesz a munkaszerződéseddel.
5/15 anonim válasza:
Munkaszerzodest nem KELL egybol kapnod, bar nyilvan jo ha van. Ha szoban megallapodtatok es mindket fel rautalo magatartast mutat akkor a szobeli megallapodas ervenyes.
30napja van irasba foglalni a szerzodest.
6/15 anonim válasza:
30 napos próbaidő mindenkit megillet. Lehet már a 3. napon nem tetszik, vagy összeveszel a kollegákkal, vagy nem jön a rutin.
7/15 anonim válasza:
Szerinted itt tudni fogják? Esetleg nem a főnököd kéne megkérdezni?
Nekem anno próbaHETEM is volt. Nem kell csodálkozni.
8/15 anonim válasza:
Nincs probanap. Az mt ilyet nem ismer. Persze ez nem tantoritja el a munkaltatokat.
Mondjuk azt nem tudom honnan veszed hogy nem vagy bejelentve.
9/15 A kérdező kommentje:
Már megnéztem napival voltam bejelentve
2022. aug. 10. 15:14
10/15 anonim válasza:
gondoltam . Egy ekkora cég nem fog feketén meloztatni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!