Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tartoznak nekem X összeggel?

Tartoznak nekem X összeggel?

Figyelt kérdés

Tartoznak nekem X millió forinttal. Nem írtunk semmilyen papírt arról,hogy adtam neki pènzt,de egy másfèl hónapja el mentem az üzletèbe ès alá irattam vele egy kölcsönadásit. Az összeg,èn adataim rajt vannak ès az aláírása,de az ő szemèlyigazolvány száma,lakcíme nincs rajt. Ki kèrte magának,h iratok vele ilyet alá ès h minek stb... Ideges volt így nem lett más rá írva csak az aláírása. Mind2 pèldány nálam maradt mivel nem kellett neki.

Most ezzel a papírral èrek valamit? Másrèszt meg van nekem az adatai,csak nem tudom,hogy rá írhatom-e.

2022. aug. 3. 18:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Eloszor is nagyon ostoba voltal hogy kolcson adtal. Ha Kp-ban adtad neki akkor dupla ostoba. Kp-ban adtad? Ha vannak tanuk azzal ersz valamit esetleg.
2022. aug. 3. 18:35
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

Te jó ég! Hová tetted az eszedet, mikor egy ilyen embernek kölcsönadtál ilyen rengeteg pénzt???

Elég gyenge lábakon áll ez az egész, ha valóban nem akarja visszaadni...

2022. aug. 3. 18:38
 3/18 A kérdező kommentje:
Igazából közös számlánk volt az ő nevèvel,de nekem nem volt hozzá fèrèsem.
2022. aug. 3. 18:42
 4/18 A kérdező kommentje:
Hosszú lenne,h mièrt.
2022. aug. 3. 18:42
 5/18 anonim ***** válasza:
97%

3: húha.... milyen közös szla az, amihez csak az egyik fél fér fhozzá??

Erősen átdobtak téged a palánkon, azt gyanítom....

2022. aug. 3. 18:43
 6/18 A kérdező kommentje:
Na de a papírral valamit èrek? Ha kitöltöm az adataival?
2022. aug. 3. 18:46
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem lesz gáz egy virágcserépben elégetve 0.000001 celsius fokkal emeli a szoba hőmérsékletét, tehát érsz vele valamit, de nem túl sokat.
2022. aug. 3. 18:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Tartoznak nekem X millió forinttal. Nem írtunk semmilyen papírt arról,hogy adtam neki pènzt"

Ezt itt nagyon elqrtad. Soha többé ne csinálj ilyet. Lehet, hogy felkeres majd, és azt mondja, hogy tud adni 300K Ft-ot, vagy most elfogadod, és ezzel kvittek vagytok, vagy szevasz, és akkor semmit sem kapsz. Ez bevett szokás ilyenkor, csak azért írtam le.

"Na de a papírral valamit èrek? Ha kitöltöm az adataival?"

Hát nézd, ha tényleg úgy van, hogy nálad van az aláírása, ráadásul neki nincs példánya az írt papírból, akkor tulajdonképpen azt írsz a papírra amit akarsz. Bár ez így utólag hamisítás, de ezt meg ő qrta el, amikor nem tartott magánál példányt, vagyis nem tudja igazolni, hogy ő egy hiányos papírt írt alá, tehát nem tudja bizonyítani, hogy te hamisítottál.

Tehát ha tényleg úgy van, ahogy leírtad, akkor ráírod az adatait, aztán becaplatsz az ügyvédedhez, és megmutatod neki, hogy mit szól hozzá. Ő majd felvilágosít, hogy van-e értéke a papírnak a kezedben, tudod-e valamire használni.

2022. aug. 3. 19:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Amit én csinálnék az az ,hogy bemennék hozzá beszélgetni, úgy, hogy közben aktív mikrofon/telefon van nálam, amit kihangosítva hallgat pár tanú és megpróbálnám vele elismertetni, hogy tartozik az összeggel. pl elbeszélgetni vele arról, hogy mikor tudja megadni, vagy mi a késlekedés oka.
2022. aug. 3. 19:56
 10/18 A kérdező kommentje:
Úgy tudom,h büntetendő a hangfelvètel ha nem eggyeznek bele.
2022. aug. 3. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!