Be jöhet e a lakásba a testvérem ha nem itt él évek óta de viszont az anyám néven szerepel a ház? Nem ápolunk jó viszonyt nem szívesen laknék vele újra! Nem ide van már be jelentkezve! Én tartom fent a házat de írásos papír nincs róla!
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 21:53
1/8 anonim válasza:
Ha anyád nevén van a ház, akkor ő donti el, hogy ki tartózkodhat a házában. Ha azt mondja, hogy a bátyád jöheti ide, azzal nem tudsz mit kezdeni. Amennyiben a bátyád anyád akarata ellenére költözik be, akkor kirakhatjátok, végső esetben rendőrséggel is, ha nem hajlandó elmenni.
2/8 anonim válasza:
Ha anyukád a tulaj, a tesód nincs bejelentve, akkor vendégségbe bemehet, de lakni csak tulajdonosi beleegyezéssel lehet, azt tűrnöd kell. Ha beköltözne, előtte szerződést kell kötni a rezsi megosztásáról, ki mennyit fizet.
Amúgy anyukád mit szól ehhez?
3/8 anonim válasza:
a Földhivatalban jelezni kellene, hogy értesítést kérsz, ha valaki a telekkönyvbe módosítana. A Kormányhivatalnál is érdeklődj, bejelentkezhet-e valaki a lakásodba úgy, hogy nem tudtok róla..a tudtotok nélkül nem lehet okiratokba bejegyeztetni semmit.
4/8 A kérdező kommentje:
Be jelentve nincs fenyegetőzik édesanyámmql beszéltünk telefonon nem engedi hogy ide jöjjön! Akkor csak az a megoldás marad ha jönni akar akkor ki hívom a rendőröket mivel nem Ide szerepel a lakcíme! Évekig felénk se nézett joga elvileg nincs az itt tartózkodáshoz!
2022. aug. 1. 22:36
5/8 A kérdező kommentje:
Jelzem édes anyám se itt él velünk csak én tartom fent a házat!
2022. aug. 1. 22:40
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. A rendőröket csak akkor hívd fel, ha beköltözött és nem hajlandó elmenni. A azzal felhívod őket, hogy xy ide akar jönni és mi nem akarjuk, akkor nem fognak kijönni. Bár ha be nem engedi senki, akkor erre kicsi az esély.
7/8 anonim válasza:
Zűrös fogalmazás....
Ne engedd be, problema megoldva.
8/8 A kérdező kommentje:
Ideges vagyok csak bennem a félelem és nem szívesen akarok tetleges módszereket alkalmazni!
2022. aug. 1. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!