Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért elvitethet a rendőrségge...

Ezért elvitethet a rendőrséggel egy nevelő?

Figyelt kérdés
Nekem gyerekkori traumam van a csalánnal kapcsolatban,illetve allergiás vagyok a csalán csipesre, és megszokott az egyik gyerek tarsam ritkán vele csapkodni,mert ez a másik gyereknek örömmel tel el, többször is meglettem csapkodva már de szépen mondtam nekik,h nekem traumam van ezzel kapcsolatban, múltkor meg lettem zsarolva ,ha nem adok 2000 Ft ot,meg leszek csapkodva , és utána meg is csapott vele többször, ,látszottak a pöttyök a kezemen, utána kihívtam a rendőrséget a gyerekre, és bevédte ez az egy nevelő ,hogy nincs igazam ,azután kihivtam a rendorseget nem tudtak nagyon mit kezdeni vele a rendőrök, de ők mondták ,h nyugodtan verjek rá a gyerekre ha bármi gondd lenne. Ugye ő garazdalkodott ,illetve súlyos testi sértést követett el, emiatt karperec van a lábán, de az említett nevelő, ma odajött és megfenyegett ,h ha kihívom a rendőrséget ,vagy ha bármiféle dolgot merek csinálni a gyerek igaza ellen, rágalmazásért felfog jelenteni, és kihívja a keszenletiseket, és előbb elvisznek mint gondolnám ,úgy ,h nem is csináltam semmit csak bevedtem magamat, mert nem tűrték ,h egy növénnyel bántson , elvégre az ő lábán van karperec ,nem az enyém, és ő neki hisz az a nevelő..

2022. júl. 31. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez magyarul van?
2022. júl. 31. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Elég súlyos szöveg: nevelő, karperec, bevédés, készenlétis, gyerektárs, zsarolás, súlyos testi sértés.... Szerintem a btk a kedvenc olvasmányod.

Ha jól értem valami intézetben vagy, ahol az egyik "haver" csalánnal terrorizál, meg pénzt akar tőled, sts-t csinál néha, amiért házi őrizet jár. De ezek szerint van egy bűntárs nevelő is, aki nem akar balhét, ezért nem engedi, hogy kihívd a rendőrt, mert azzal csak neki van baja.

Szerintem elmennék megnézetni ezt a csaláncsípés allergiát valami dokival és kérnék gyógyszert rá. Amúgy megértelek, mert nekem hasonló fóbiám volt békákkal kapcsolatban, amit még ragoztak is a "barátaim", így volt néha sikítófrászom.

Sajnállak, hogy intézetben vagy, vigyázz magadra és nagyon válogasd meg kivel állsz szóba, mert gyorsan böribe kerülhetsz, az meg nem tréfadolog.

2022. júl. 31. 11:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Mert mert kerülnek börtönbe?

Ad1: Amint már említettem, házi őrizetben van.

Ad2: Nem csináltam olyat ,amiért börtönbe kerülnek.

Ad3:Ellentétben a gyerektarsammal aki több bűncselekményt követett el,emiatt illetve a cukkolasa miatt jogom van rendőrt hivni.

Végezetül ,meg nem nekem kéne bizonygatni, úgy ,h én élek normálisan,dolgozok,iskolába járok,hazajön az ember és ritkán meg belekot. Természetesen be tudom bizonyítani az igazamat ha szükséges, így rágalmazás nem történt, ez a nevelő aki ott van , sok tapasztalattal rendelkezik,de ilyen módon nem vethet be egy olyan személyt akinek nincs igaza.

2022. júl. 31. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Tehát a haver családtag, akinek van egy nevelője kinn?
2022. júl. 31. 13:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem , ő nem a barátom. Gyermekotthonban vagyok.
2022. júl. 31. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor honna kerult elo az sts es?
2022. júl. 31. 16:24
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
A gyerekotthonban fogalmazásgátló tablettát osztogatnak? Egyébként traumád van, vagy allergiád?
2022. aug. 1. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!