Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitiltottak az Árkád bevásarlo...

Kitiltottak az Árkád bevásarlokozpontbol. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Be voltam rugva, csúnyán beszéltem, agresszív voltam. Nem lehetne ezt valahogy visszavonatni? Az összes biztonsági őrnek odaadták a fényképem hogy felismerjenek. Vagy mostantol a Sugárba kell járnom?

2022. júl. 31. 05:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

És örülj, hogy nem lettél feljelentve garázdaságért. Én mondjuk, sajnálom, mert most is azon gondolkozol, hogy hogyan lehetne következmények nélkül megúszni, ahelyett, hogy a felelősséget vállald.

Gyerek vagy még, gyerek meg ne igyon!

2022. aug. 11. 08:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet tenni? Bármit, kivéve hogy bemész az Árkádba.
2022. aug. 11. 09:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, ha téged kitiltottak ilyen viselkedésért, akkor a helyi romaság "jeles" képviselőit miért nem tiltják ki?
2022. aug. 11. 14:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Pl. elvonóra menni.
2022. aug. 11. 19:27
 15/21 krwkco ***** válasza:

"Mit lehet tenni?"

Növessz szakállat. Ha nő vagy, akkor is. :-(

2022. aug. 12. 11:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Na ez is az a tipikus "Levike szint". Nem lepődnék meg, ha te lennél az.
2022. aug. 12. 11:48
 17/21 árokpart ***** válasza:
11-es A garázdaság az már verekedés. Itt ilyen nem volt.
2022. aug. 12. 15:26
 18/21 árokpart ***** válasza:
Egyébként ilyen formán nem tilthatnak ki, mert mivel, hogy jogi lépéseket nem tettek elleend, így az esetnek hivatalosan nincsen nyoma és így bizonyítva sincsen. Ha nem engednek be szerintem akkor nyugodtan rendőrt hívhatsz, mert így ugyanolyan a szituációd mintha a többi embert sem engednék be. Mivel, hogy hivatalosan nincsen ügy így nem tehetik meg, hogy nem engednek be. Ilyesmit megtiltani, kitiltani valahonnan csak a bíróság teheti meg.
2022. aug. 12. 15:30
 19/21 anonim ***** válasza:

tegnap 15:26 "11-es A garázdaság az már verekedés. Itt ilyen nem volt."

Nem csak verekedés lehet garázdaság.

"Be voltam rugva, csúnyán beszéltem, agresszív voltam."

tegnap 15:30

Ez nem közterület, hanem magánterület. Valakinek a tulajdona.

Simán nem engedhet be egyes személyeket, és ez így van jól. Gondolj bele, hogy van egy kisközérted, Béla bá folyton odamegy, de nem vesz semmit, ellenben minden nap odahány a földre, beleböfög a vevők fülébe, és hasonló nyalánkságokat követ el.

Ez még csak nem is garázdaság, és nem is szándékos feltétlenül.

Egy idő után te is azt mondod, hogy elég, Béla bá, takarodjon, és ne is jöjjön vissza, és ha másnap jön, akkor jó napot helyett azt mondod, hogy viszlát, menjen mást boldogítani. Béla bá erre nem hívhatja a rendőrséget, vagyis hívhatja, de ha megtudja, hogy miről van szó, le fogják szarni.

2022. aug. 13. 07:10
 20/21 Menőcsajszi72 ***** válasza:
Szia! Szerintem a sugarbol nem tiltottak ki, ugyhogy jarhatsz oda. Ha viszont, az atkeles hianyzik, akkor a Mammutba jarj
2022. szept. 21. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!