Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az apa hány éves kortól...

Az apa hány éves kortól viheti el ottalvásra a gyereket?

Figyelt kérdés
Jelenleg az apa az anyjánál lakik. A körülmények nem megfelelőek. A gyerekkel soha nem foglalkozott, én csináltam vele mindent, mert minden az anya dolga szerinte. Még nincs hivatalos papír róla, csak nyár végére van időpont. Szokott jönni láthatásra, a gyerek fél tőle, mivel alig látja. Nemsokára 2.5 éves lesz. Mikor viheti el ottalvásra? Az apának nincs jogosítványa, kötelességem elengedi az apa fogyatékos családtagjával autóval? Messze laknak innen.

2022. júl. 27. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Ő az édesapa.

Ha van bejelentett lakhatása, hiába az egy peneszes pöcegödör...viheti a gyereket.

Sőt az új törvény ertelmeben perelhet jó eséllyel a megosztott felügyeletért.

Bármilyen életkorban viheti.

Neked kell bebizonyítani a csaladvedelemnél a gyermekvedelemnél hogy miért nem viheti, ha kifogasod van.

Am a családvedelmet ennyi erdekli

-van e tiszta ruhája

-jár e rendesen oviba suliba

Ezen kívül semmi.

Vagyis ha pöcegörben él a gyerek...vagy ütik verik az már nem lényeg és senkit sem erdekel.

Szóval fogadd el hogy viheti.

És ez a gyerek erdeke is amúgy.

2022. júl. 27. 23:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem. Egyik ismerősömnél is ez a helyzet, ott nem viheti el az apa a gyereket, pedig elmúlt már 3 éves.
2022. júl. 27. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Akkor ott apuka töketlen.

Én kihívom ilyenkor a rendőrseget.

Az egyik megerteti anyukaval a helyzetet....a masik pedig kihozza a gyerekem akit megfogok és elviszek.

Remélem nemsokara vegleg hozzám kerül.

És remélem az összes olyan nő aki akadályozni akarja a gyereket hogy az edesapjaval legyen...aki szereti a gyerekét...az összes ilyen a pokolban fog elegni!!!

2022. júl. 28. 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
3: te beteg vagy, közeledbe nem való gyerek.
2022. júl. 28. 00:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Valóban beteg vagy 2-es. Remélem sose látod a gyereked.

Szereti hát. Azért szarta le, azért nem foglalkozott vele, csak most kib#szásból elvinné meg mert az anyja hisztizik érte, aki szintén önszántából nem látogatta. 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor látta.

2022. júl. 28. 09:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Mármint 3-as.
2022. júl. 28. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!