Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehetne ennek jogi következménye?

Lehetne ennek jogi következménye?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen ez a jó kategória, de a többibe még ennyire sem illik bele.

Szóval... Ha én kitalált szextörténeteket írnék magyar celebekről és azt pl. egy blogon megosztom megüthetem a bokám? Feljelenthetnének mondjuk "lejáratás" vagy "hitelrontás" miatt? Természetesen megjelölném, hogy ez csak fantázia.

A kérdés egyenlőre csak elméleti, kíváncsiság. De érdekelne, hogy lehet-e ilyet?

Köszönöm előre is!

2022. júl. 21. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha ott van, hogy nem valós, akkor semmi baj.
2022. júl. 21. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Igen. Az tök mind1, hogy fantázia vagy sem, nem lehet ismert emberekről ilyet vagy márkatermékekről.
2022. júl. 21. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Csak név nélkül és mindenféle olyan leírás nélkül amivel esetleg rá lehetne ismerni! Innentől mese az egész! Nem kell ebbe semmiféle celebeket belemesélni!
2022. júl. 21. 17:24
 4/10 anonim válasza:
81%
És melyik celebröl ábrándozol ezt meg szabad tudni ? megírhatod priviben is
2022. júl. 21. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

Úgy pinán rugnának, hogy lesántulnál.

Hitelrontás címén beperelnének és fizethetnmél vagy tíz-tizent évig nem vagyoni kártérítést, sérelemdíjat.

2022. júl. 22. 05:46
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha valaki problémázik rajta, először úgyis azzal kezdik, hogy megkérik, hogy vedd le.

Egyébként meg nem hiszem, hogy akkora forgalmat generálna a blogod, és a fontos embereknek sem gondolnám, hogy ilyesmikre jutna idejük, hogy Kis Pista meséivel foglalkozzanak...

2022. júl. 22. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem, senkit sem érdekelne a 3 megtekintéses wattpad blogod. Én is lecidáztattam a Berkit mielőtt megdöglött, csak úgy kopogott a kopasz tarkóján a makkom (belülről). Mindenki leszarta.
2022. júl. 23. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Wattpadon rengeteg ilyen van.

Ha nem minden második szavad a basz*s és nem kifejezetten ebből áll a blogod semmi baj, és még lehet olvasni is fogják sokan. Egyebkent senkit nem erdekli, főleg nem a celebeket, rengeteg ilyen van róluk.

2022. júl. 23. 22:56
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat és a segítő szándékot! :)

Fogalmam sincs mi az a wattpad...

Instán van egy oldalam, ahova eddig saját ismerőseim ihlette storykat raktam ki. Szerencsére van egy pár százas követőtáborom. (Tudom nem sok ez sem, de azért nem 3 megtekintés)

Ennek a cselekményét szeretném bővíteni és bevonni pár ismert hölgyet, mert a történet megkívánja... :)

Mégegyszer köszönöm!

2022. júl. 24. 10:55
 10/10 anonim válasza:
Mi a insta neved?
2022. júl. 24. 13:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!