Hogyan tudom a lányom párját kitenni a házból?
#1-nek:
Tévedsz.
Ha nem bejelentett lakcíme, de bent vannak a cuccai, az nem a tulajnak xar ügy hanem a rendőröknek. Kötelesek intézkedni az eltávolításáról, és az intézkedés akkor tekinthető befejezettnek, ha ez realizálódott.
Szépen megvárják amíg összecsomagol.
A kényszer-kijelentés felejtős h'lyeség.
A tulajdonunkban álló ingatlan esetében lehetőségünk van lakcím érvénytelenségének megállapítása iránti kérelmet benyújtani kormányhivatalhoz. Ehhez szükséges a személyazonosító okmányaink bemutatása, illetve a tulajdonosi minőség igazolása.
Ha ez meg van akkor kihívod a zsarukat, akik segítenek neki kiköltözni, mivel nincs jogcíme az ingatlanban. Ha gondolod akkor előtte meg is kérheted hogy költözzön ki, de nem vagy köteles.
Ha a zsaruk meg próbálnának leépíteni (büdös a meló), akkor jelezd nekik hogy te értesítetted a hatóságot, és ettől a perctől kezdve az "emberke", és egy betörő között semmi különbség nincs. Lesz "anyázás", de ez van.
Ki fogják paterolni.
23, lényegében azt írtad le amit én.
DE
Vedd azt is figyelembe, hogy a kérdező a lánya párját akarja kipaterolni. Persze, feltehetjük, hogy ezzel a lánya is egyetért, de.. őszintén biztosra nem mehetünk ezügyben. Éppen ezért szerintem érdemes a kipaterolás intézését a lányra bízni. Persze, a tulaj tegye meg a kényszerkijelentést, és mint apa álljon alánya mögött, de nem neki kell kitennie a pasit, hanem annak, aki gyereket szült neki.
#24-nek:
Értelek, csak nem egyformán közelítjük meg a kérdést. Nekem is lányom van!
Én mindenképp kijelenteném a csávót, akkor is, ha együtt maradnának. Aztán megkérdezném a lányom, hogy baxxam -e ki a gyereket?
Ismer. Ehhez igazodna a válasza is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!