Hány millióért ülnek le büntetést egy milliárdos helyett, ha felajánlanák neked ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 21:14
1/12 anonim válasza:
Hát azon szerintem sokan elgondolkodnánk - én is - hogy esetleg 1 évet leülnék annyi pénzért, amiért a hátralévő összes többi be van biztosítva. (Nem luxusszinten, de étel, fűtött lakás örökre meg van oldva, és lógathatod nyugalomban, biztonságtudatban a lábadat. Persze emellett még lehet valamit csinálni is, de nem kényszerből, csak unaloműzésből.)
2/12 anonim válasza:
Én semennyiért, nem szeretnék egy életre szóló traumát.
3/12 anonim válasza:
Max 5 évet 500millioért bevállalnék. Amúgy is rámfér a környezetváltozás....
4/12 anonim válasza:
és mikor kapd meg a pénzt ? ha előtte akkor miért válalnád , ha utánna akkor az olyan is lesz lyukad edzet pénz meg nem lesz
5/12 anonim válasza:
#4 Ne akadj fenn a részleteken, ez sztem csak egy személyiségteszt arról hogy mennyi pénzen lehetne megvenni a szabadságodat, nem pedig egy konkrét szituáció.😅
6/12 anonim válasza:
Aki pénzért képes börtönbe menni, az egy dilinyós. Erre nem lehet mást mondani.
7/12 anonim válasza:
Az a gond 1 hétig nem maradnátok ott épségben nagy eséllyel. Még én sem vállalnám ezt. Szabadság megfizethetetlen.
8/12 anonim válasza:
Majd kipereltek belőle, oszt nem is kell mennem bortonbe
9/12 anonim válasza:
Ha nem lenne gyerekem, akkor mondjuk 1 evet leulnek kb 200 millioert
10/12 anonim válasza:
Semennyiért.Nekem az életem és a szabadságom fontosabb,mint a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!