Hogyan tudnék Amerikai állampolgar lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Feleségem fodrász,én nekem nincs szakmám.Angol nyelvtudás alapfokú (kevés).
Kerdés : 1.Amerikai akarok lenni.
2. Vagy ott elni eletvitel szerűn allampolgarsag nélkül.
Feltételek?
Tapaszatalatok?
Koszonom a valaszokat
2022. jún. 29. 11:38
21/28 anonim válasza:
20: miért gondolod okoskodásnak a TÉNYEKET????
22/28 anonim válasza:
Nem mehetsz ki max turistaként. De még lehet hogy úgy sem engednek be. Ennyi, itt a vége a sztorinak.
23/28 anonim válasza:
22: szerintem már a határon visszafordítanák... VAg ymég itthon a reptéren. Mint ahogy megtörtént - pár napja írta valaki a nagynénjéről. Hirtelen nem volt érvényes az ESTA-ja. És fel sem engedték szállni a repcsire.
24/28 anonim válasza:
Azok nem tények, amiket te leírtál, hanem te találtad ki.
25/28 anonim válasza:
Mire celzol? Az amerikai nagykövetseg honlapján leírt hivatalos információkra?
LOL
26/28 anonim válasza:
Hagyd ott a nőd és vegyél el egy nőt(vagy férfit aki) USA állampolgár.
Ez a legegyszerűbb út.
27/28 anonim válasza:
Vagy kimész turista vízummal és ott maradsz. Ha meghúzod magad eltengődsz valami fekete melóból, talán el lehet lecengélni, még valamiért az idegenrendészet képébe nem kerülsz, és kitoloncolnak.
28/28 anonim válasza:
27. De ő allampolgar akar lenni. Illegalisból SOHA nem lesz az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!