Ezt hogyan lehet törvényesen csinálni?
Nyápic budapesti lány vagyok, de nagyon szeretem a nagy állatokat.
Van egy home office-ból végezhető állásom, de szeretnék leköltözni egy vidéki tanyára, kis létszámú szavarsmarha csordát felügyelni. Ez most állásként van meghirdetve, de én nem szeretnék ezért pénzt kapni (mert abból nem élnék meg), hanem csak önkéntesként csinálni, szállásért cserébe. Tehát csak az állatok felügyelete, szelídítse lenne a feladatom - kivinném a laptopom és ott dolgoznék, felelősen rájuk nézve, almát adva nekik stb. A keményebb munkára (pl. ellés, bikák, vagy ha kitörnek) viszont egy rősebb testalkatú helyi brigádot kellene fizetnie a gazdának, akivel előre megegyeznek, tehát nem a problémakor verbuválják. Ők hogy úgy mondjam, készenlétisek lennének, és alkalmanként megkapnák azt a pénzt, amit nekem fizetnének ki bérben a csorda tulajdonosai. Tehát a munka is el lenne végezve, és ki lenne fizetve. Én pedig a multitól kapnám a fizumat, és közben önkénteskedve, jót téve élném ki a hobbimat. Közben a munkámat is jobban végezném, mert nem érezném azt a végtelen űrt, amit az állatok és a vidéki élet hiánya okoz.
Az lenne a kérdésem, hogy ez így törvényes-e?
Illetve köthetek-e magamra balesetbiztosítást, ha a marhafelügyelet a hobbim?
Törvényes
Lehet egyszerre 10 állásod is.
Mindenféle biztosítást köthetsz magadra. Olyanról ami konkrétan marhafelügyeletre szól, olyat nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!