Ha szlovákiában tesztelték a elf bart és ott nem találták veszélyesenk, akkor magyar hatóság miért találja veszélyesnek?
Itt nem arról van szó, hogy tesztelték vagy sem, hanem más törvények vannak Szlovákiában (meg a többi környező országban, ahol legális a nikotin online forgalmazása, beleértve a nikotinnal feltöltött eldobható eszközöket is).
Egyébként már az Európai Bizottság figyelmét is felkeltette ez az Elf Bar mizéria, ami nem most kezdődött, hanem 2018-2019-ben. Csak nálunk most lett felkapott az eléggé eldurvult fekete piaca miatt.
Az európai dohányzás visszaszorítás keretében nagy eséllyel jövőre már sehol nem lesz kapható az EU-n belül az Elf Bar. Meg minden más vape kellék (folyadékok, készülékek stb.) forgalmazása is komoly reformáláson fog keresztülmenni.
Azért "veszélyes" mert nincs rajta jövedéki adó.
Azt remélem senki nem gondolja komolyan,hogy a teljesen legális pl.barna szofi szivarka,ami konkrétan szinte kartonpapírba van sodorva,kevésbé káros. 100%ban érdek,anyagiak,politika.
Azért mert OV és a meleg bandája nem tudja megadózni, semmi egyébről nincs szó.
Jóska és az ekis partik senkit sem zavartak. Vajon miért ?
Egyébként én nem dohányzom, de beírtam a Google-ba 1. oldal 3 bolt. Annyit rendelsz amennyit nem szégyellsz.
Milyen érdekes, hogy a valódi cigi vagy a pia mivel az megvan adózva senkit sem zavar. Ja az nem káros more.
Egyébként szerintem nem fogják tudni betiltani.
Pl ez bolt is Szlovákiába van bejegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!