Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most komolyan betiltották az...

Most komolyan betiltották az elfbart?

Figyelt kérdés

Én nem elfbarozok se semmi ilyen káros anyagot nem fogyasztok de azt tudom hogy az elfbar az annyira nem káros mint mondjuk a drog vagy a cigi. Erre betiltják az elfet? Nem kene a cigit meg ezeket is? Már mint komolyabb szabályokat szabni rá vagy teljesen betiltani?

Ezen csak én vagyok kiborulva?

2022. jún. 20. 17:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem azert tiltottak be mert annyira karos lett volna hanem mert barmelyik 18 ev alatti hozza juthatott instan.Es kb mar annyian szivtak koztuk rengeteg altalanos iskolas is hogy nyilvan vagy 1 ev utan eszre vettek hogy ez igy nincs rendben
2022. jún. 21. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem azèrt tiltottàk be, mert veszèlyes lehet. Azèrt tiltottàk be, mert nincs haszna belőle az àllamnak. Szerintem, megfog majd jelenni a dohànyboltokban. Persze alacsony nikotin tartalommal.
2022. jún. 23. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Èn kipróbàlnám. Persze, nem szívnèk belőle sokat.
2022. jún. 23. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:
2022. jún. 24. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!