A rabokat külön választják a börtönökben?
A kérdező szerintem Levike, aki kíváncsi mit gondol róla a gyakori népe. És most olvasgatja a válaszokat.
Ha nem én lennék Gyula, így kérdeztem volna: "Ki az a Levike?"
De ha én volnék Gyula, így írtam volna: "Ki az a Levike? :D"
Átjön, ugye?
Őszintén szólva sosem gondolkodtam, hogy Levike pontosan hogyan lopott gyerekektől.
De többször írt róla.
A fő ok, amiért előzetesben is volt az a mecsetben történt lopás, szerintem ott is feltűnő jelenség lehetett.
Egyébként elég buggyant pasas.
7 és 14., aki szerintem ugyanaz, mert 4 zöld beszínezett pipás és a szóhasználatról is megismerni. Szal te nagyon rá vagy kattanva erre a gyerekektől lopásra, meg erre a mecsetre. Amire a fejem felkaptam a "mecset". Magyarországon nincs is mecset, csak 1-2, itt nem menő sz iszlám vallás. Te kamuzol öreg. Vagy-vagy ahá... Szerintem te voltál, aki ilyen helyekről lopott és másra kened. Mindenesetre ez nem erre a kérdésre válasz a másik meg vissza kellene állítani azt a törvényt, hogy aki lop, le kellene a kezét vágni. Gyanús vagy nekem. Nem szégyelled magad, hogy gyerekektől loptál, már ha kigondoltam bocsánat.
Kérdező. Ilyen, hogy csalás, sikkasztás, nem teszik a gyilkosok közzé.
De. Válasz a kérdező #4-es kérdésére.
És ha ismernéd a topicot, tudnád ki ő, nem velem civódnál. Már kérdéseket is írtak ki róla, nem nehéz rákeresni.
(btw, egy imaház féleség volt, csak ő hívja mecsetnek. De őszintén, nem mindegy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!