Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Honnan tudhatom meg, hogy...

Honnan tudhatom meg, hogy kell-e végzettség ahhoz, amivel pénzt szeretnèk keresni?

Figyelt kérdés

2 dologban gondolkozom: (katás vállalkozásként)

Az egyik, hogy magánórai oktatást vállalok általános iskolásoknak. Tanulok velük együtt a lakásomon, minden tárgyból, ami nehezen megy nekik.

Másik, hogy csinálok egy weboldalt sajàt oktatási anyaggal, ami részletesen az alapoktól a profi szintig elmagyarázza, hogyan kell egy bizonyos szakmát elsajátítani.

(Nincs végzettségem, viszont igazolni tudom, hogy évek óta tanulom és ebből élek meg jelenleg is)

+1 kérdés, hogy az oldalon a marketingben lehet kicsit túlozni?

Honnan tudom, mi fér bele és mi nem?

Például ha általánosítva beszélek, és túlzok kicsit a lehetőségekről, amit én még ugyan nem értem el, de nagyon sokan igen.

Szeretném teljesen legálisan csinálni az egészet, mert erre szeretném építeni a jövőm!

Könyvelőt már találtam, de ügyvédet vagy jogi tanácsadót még nem, aki ért is ehhez.

2022. jún. 16. 13:56
 1/6 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, hogy azért fog jól menni, mert ezt nem lehet iskolában tanulni, sehol. Nincs rá képzés.

A végzettségem jelenleg sima érettségi, de doktorit fogok szerezni 3 éven belül, egyetemen. Viszont teljesen más szakterületen, mint amit oktatni szeretnék.

2022. jún. 16. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A doktori képzés jelenleg 4 év, és a jelentkezéshez feltétel a mesterdiploma. Tehát ha érettségid van, te nem fogsz doktorit szerezni három éven belül.

Ha pedig valamire nincs semmilyen képzés, akkor az jellemzően azért van, mert nincs igény ilyen jellegű képzésre. De ezt persze már csak a pontos terület ismeretében lehetne megtudni.

2022. jún. 16. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerűen.Mikor vállalkást akarsz csinálni, akkor meg kell adnod a tevékenységed.Ha nincs meg hozzá a végzettséget igazoló dokumentum, akkor nem csinálhatod.Vagyis de, csak akkor fel kell venned egy olyan embert, aki ért hozzá, mint alkalmazott.Magyarul nem te dolgoznál benne.
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 vállalkozást*
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Korrepetàláshoz nem kell végzettség.
2022. jún. 16. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
57%

Azért nem írod le, mert ez a millió dolláros üzlet?

BIZTOS, hogy nem tanítják sehol? Lehet csak nem tudsz róla.

2022. jún. 18. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!