Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hàzassàg előtt màr sajàt...

Hàzassàg előtt màr sajàt ingatlannal rendelkezőnek vàlàs utàn van-e megosztani valòja?

Figyelt kérdés

Hàzassàg előtt màr sajàt ingatlannal rendelkezőnek vàlàs utàn van-e megosztani valòja?

Szòval, hàzassàg előtt, sőt ismerettsèg előtt is sajàt ingatlannal rendelkezem. Hàz ès cèges ingatlan.

Neadjisten 5-10 èv mùlva vàlàs lenne, akkor meg kell-e osztani ezeket az ingatlanokat törvènyileg vagy sem a felesèggel?

Mi az ami megosztàsra kerül?

2022. jún. 15. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

10

Esetleg olvd el amit linkeltem vagy keress rá a neten, nehogy váláskor a nagy arcodra essél.

2022. jún. 16. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
3n bites magyarnak kvantumfizikát vagy jogot magyarázni? Ha a bírónő pofán csapja péklapáttal, akkor is csak pislogni fog értetlenül mint hal a szatyorban.
2022. jún. 16. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:

11:

Takarodj már innen, te sötét paraszt.

Eleve, nem Piros Ildikó, hanem Pécsi, de az eset minden körülményét nem ismerem én sem, te meg aztán pláne nem.

Egy ostoba, nagyon buta kretén vagy, aki ijesztgeti, félrevezeti a birkaságaival a kérdezőket.

2022. jún. 17. 06:52
 14/15 anonim ***** válasza:
1 hónapja volt az esküvőnk, nekem van lakásom, férjemnek nincs. Valamiért nem aggódom, mi lenne a lakásommal, ha elválnánk. Fel se merül.
2022. jún. 17. 08:27
 15/15 A kérdező kommentje:

14# Marad a tied.

Mondjuk ez egy elèg bizalmatlan kèrdès.

Ha van egy telkem meg pènzem, amire hàzassàg utàn èpìtek ott azèrt rosszùl esne, ha kiderülne 5 èv utàn, hogy rosszùl hàzasodtam.

Persze, ha fogadalmunkhoz hűen marad a kapcsolat, akkor semmi problèma "csak a ruhàit hozza" az ara.

2022. jún. 17. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!