Törvényes-e férfiakat és nőket megkülönböztetni szolgáltatásban?
Adottak bizonyos,szórakozóhelyek, bulik, amelyben rendszeresen a nőknek ingyenes a belépés a férfiaknak pedig x forintot fizetni kell. Az ilyen megkülönböztetés, nemi alapon mennyire törvényes?
Ezért be tudom perelni a céget?
Nemi alapon szerintem nem szabadna különbséget tenni árban.
Megy a baloldalazás, de amit a liberális politika csinál, az nemtöbb erényjelzésnél.
A gyakorlatban ők is szarnak rá.
Csak politikai brand az egész, ahogy a széljobbnak is az, csak negatív előjellel.
Persze a magyar politológia a béka segge alatt van, hát még a gondolkodás színvonala.
Én, aki kint éltem tíz évet, és körbejártam a világot, közben elolvastam egy könyvtárnyi cikket, mondhatom, hogy a legalapvetőbb összefüggéseket se tudja feldogni a magyar emberek több, mint kilencven százaléka.
És ezért is tartunk itt.
És persze megy a baloldalazás, miután a baloldal mo-n gyakorlatilag évtizedek óta max underground létezik.
A szellemi színvonal az, amikor a dolgok ellenkezőjét is el lehet simán hitetni velük, és mivel ők a jelentős többség, önálló gondolkodás nélkül, de hatalmas egóval, ezért bármit elmagyarázni nekik olyan esélytelen, mint gyertyával bevilágítani egy fekete falú szobát.
persze, hogy törvényes!
Képzeld, mi lenne, ha férfiakat is beengednének a női napozóba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!