Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvényes-e férfiakat és...

Törvényes-e férfiakat és nőket megkülönböztetni szolgáltatásban?

Figyelt kérdés

Adottak bizonyos,szórakozóhelyek, bulik, amelyben rendszeresen a nőknek ingyenes a belépés a férfiaknak pedig x forintot fizetni kell. Az ilyen megkülönböztetés, nemi alapon mennyire törvényes?

Ezért be tudom perelni a céget?

Nemi alapon szerintem nem szabadna különbséget tenni árban.

2022. jún. 11. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nincs baj, ha megkülönböztetik őket, viszont női kvóta sem kell. Az ilyen baloldali egyenlőségesdi eszmék károsak.
2022. jún. 12. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Megy a baloldalazás, de amit a liberális politika csinál, az nemtöbb erényjelzésnél.

A gyakorlatban ők is szarnak rá.

Csak politikai brand az egész, ahogy a széljobbnak is az, csak negatív előjellel.

Persze a magyar politológia a béka segge alatt van, hát még a gondolkodás színvonala.

Én, aki kint éltem tíz évet, és körbejártam a világot, közben elolvastam egy könyvtárnyi cikket, mondhatom, hogy a legalapvetőbb összefüggéseket se tudja feldogni a magyar emberek több, mint kilencven százaléka.

És ezért is tartunk itt.

És persze megy a baloldalazás, miután a baloldal mo-n gyakorlatilag évtizedek óta max underground létezik.

A szellemi színvonal az, amikor a dolgok ellenkezőjét is el lehet simán hitetni velük, és mivel ők a jelentős többség, önálló gondolkodás nélkül, de hatalmas egóval, ezért bármit elmagyarázni nekik olyan esélytelen, mint gyertyával bevilágítani egy fekete falú szobát.

2022. jún. 12. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

persze, hogy törvényes!

Képzeld, mi lenne, ha férfiakat is beengednének a női napozóba.

2022. jún. 13. 07:58
 14/14 A kérdező kommentje:
13as látom téged sem az eszedért szeretnek
2022. jún. 13. 08:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!