Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Akinek nincs gyermeke az nem...

Akinek nincs gyermeke az nem kaphat támogatás mondjuk, ablakcsere programhoz ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

"Ezért kell tenni is a közösbe, hogy elvehess! Így a fair.

Vállaljunk gyermeket!"

Mert aki mondjuk felelős munkát végez (vannak/vagyunk egy páran), hivatásként másokért dolgozik az nem tesz semmit a közösbe. Csak a szapoulat... Értem...

2022. jún. 9. 10:56
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

10

6 milliós napelemtelepítés teljesítése esetén a Kincstár fizet neked 3 milliót.Mi ebben a bonyolult,miért károgsz?

2022. jún. 9. 11:11
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Az otthon melege programban lehet ablakcserére pályázni.

Nem folyamatos, figyelni kell a pályázatot, de rendszeresen van.

Anyám 60 évesen nyert.

Oké, neki van gyereke, (én) de régen nagykorú vagyok, és nem lakom otthon, nem is volt kitétel.

Én egyébként szintén az otthon meleg programon belül nyertem 40 ezer huf támogatást mosógép cserére. Egyedülállóként.

2022. jún. 9. 12:20
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

*otthon melege, bocs.

Arra kell figyelni, hogy amikor megnyílik a felület, azonnal beadd a pályázatot.

Tehát ha ki van írva a dátum, és hogy 8:00-kor nyílik, akkor te 8:00-kor nyomj rá a "beadás" - rá, mert hamar betelik.

Egyébként ügyfélkapu kell hozzá.

2022. jún. 9. 12:22
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Én ezért nem fizettek adót:D paypalon fizetnek az ügyfelek, és csak annyit utalok bankszámlára ami feltétlen szükséges. Már 6 éve így tolom. Aztán a sok gyerek szopó meg örüljön az szjanak:D amúgy piszkosul igazságtalan a rendszer mert a gyerek oké többlet költség a családban de többlet költség az államnak is(iskola, Óvoda) és azt ugyan úgy fizeti az is akinek nincs gyereke.
2022. jún. 9. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Mint ahogy az sem, aki már felnevelt két gyereket és azok rendes adófizető polgárokká váltak.
2022. jún. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!