Jogilag lehet gond, ha egy pórázon vezetett kutyának kiadják a helybenmaradás parancsot (a pórázt nem veszik le, csak leteszik a végét a földre) egy fénykép erejéig egy helyen ahol tilos a kutyát szabadon engedni?
Figyelt kérdés
Szeretnék képet készíteni a kutyámról egy helyen.
A helyről tudni kell, hogy a bejáratnál ki van téve a tábla, hogy tilos a kutyát szabadon engedni.
Én arra gondoltam, hogy kiadnám a maradj parancsot, eltávolodok, lefényképezem, visszamegyek, felveszem a pórázt.
A kutyám nem szalad el, ha kiadtam a maradj parancsot, ezt megtanulta a kutyasuliban, viszont az tény, hogy ez alatt a 15 mp alatt nem fogom a pórázát.
Ezért megbüntethetnek?
(Ami a képet illeti, nem fog látszani semmilyen tábla, hogy helyileg hol van. Én inkább a tényre gondolok, hogy a környezetemben az emberek látják, hogy nem fogtam a kutya pórázát.)
2022. jún. 8. 00:28
1/5 anonim válasza:
Nem tartja be a parancsot, akkor az pénzbüntezés.
2/5 anonim válasza:
Most ez vagy egy fiktív kérdés, vagy szándékosan akarsz olyan helyen ahol elvileg nem lehet. (aminek viseld a következményeit)
3/5 anonim válasza:
A kutyára kerékbilincset kell rakni.
4/5 A kérdező kommentje:
2, most még fiktív és abban az esetben fiktív is marad, ha a fent leírtak alapján azt írjátok, hogy ez illegális. És mivel ezt olvasom, ezért a kérdés fiktív is marad és egyben segítség is lehet azoknak, akik a jövőben szeretnék egy ilyen helyen fényképezni a kutyájukat, de nem biztosak benne, hogy megtehetik-e.
2022. jún. 8. 01:10
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2022. jún. 8. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!