Ez adóelkerülésnek számít?
Ha nem vállalkozásban teszed ahol meglephetnek egy adóellenőrzéssel, akkor nem lesz vele gond.
De ne itt kérdezd meg, itt névtelenül válaszolnak, semmivel sem relevánsabb az eredmény, mintha megszavaztatnál róla egy csapat óvodást. Kérdezz meg egy könyvelőt akinek a nevét is adnia kell ahhoz amit mond róla, abban bízhatsz!
Okos :)
Nekem pl a youtube prémium indiai címmel van, mert úgy csak 6eHuf/év ...nem "lopom", fizetek érte, mint a Föld bolygó tisztességes polgára
2-es, ne strapáld magad, és ne okoskodj, főleg ne degradálj senkit. Adószakértő a végzettségem, 1-es hozzászóló vagyok. (Megpróbáltam konyhanyelven válaszolni a hülyébbek kedvéért.)
90 napon belül igazolnia kell, hogy az áru elhagyta Magyarország területét, ha nem, akkor az eladó cég meg lesz büntetve, amiért áfa mentesen számlázott.
SOHA nem a vevőt (tehát itt nem a kérdezőt) fogják csesztetni, hanem az eladót vizsgálják mindig. Tehát ő (eladó cég) volt hülye, ha belement így, gratulálok a könyvelőjüknek.
#4 Ez egy jótanács volt és én is leírtam a véleményem a kérdésről.
Most ha én leírom, hogy én meg könyvelő vagyok akkor elhiszed?
Pont ez a lényeg, hogy ez egy anonim oldal. lehet hogy jó választ kap a kérdező - de lehet hogy nem.
Ha komolya kérdés akkor nem itt kell választ keresnie, ez csak kiindulópont lehet maximum.
Igen jellemző, hogy így nekiálltál pattogni, ahelyett hogy szimplán te is leírod amit gondolsz.
Hogy a kérdező elhiszi neked hogy adószakértő vagy vagy sem - az már az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!