Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez miatt büntetnek meg emberek...

Ez miatt büntetnek meg embereket ?

Figyelt kérdés
Van a Videa nevű oldal. Felakarok tölteni egy filmet. Ugye a feltöltésnél egyből dobja a szokásos jogi dolgokat , hogy amennyiben a jogsértő anyag tulajdonosa pénz kér az oldaltól ,mert jogsértő anyagot raktak fel akkor engem terhel a felelősség. De ilyen miatt bűntetnek vagy csak szimplán letiltják a filmet és kész
2022. máj. 23. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
A videomegosztó oldalt büntethetik, ha nem távolítja el a jogsértő videót. Aki a videót feltöltötte, azt nem.
2022. máj. 23. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
59%

Hogy én tini koromban mennyi-mennyi filmet és sorozatot felpakoltam a videoplayer.hu-ra 😅

Rendesen sírtam, mikor megszűnt az oldal. Annyi vágásba, feliratozásba fektetett időt, mint amit ott műveltem. Sokszor még éjjel is ment a gép, mert töltöttem fölfele :D

Dehogy lesz gond..

2022. máj. 23. 22:09
 3/3 lencsefőzelék ***** válasza:
86%

Valószínűleg csak törlik, ha rájönnek (vagy valaki jelenti), hogy jogsértő. Amúgy meg:

Ez miatt -> Emiatt

Felakarok -> Fel akarok

bűntetnek -> büntetnek

2022. máj. 24. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!