Ha egy random ember ablakjába bevilágítok lézerrel(nem a szemébe meg semmi ilyen) az bármilyen szabályt sért?
Kérdező + #5:
Mit gondolnál akkor, ha valaki hozzád villogtatna be egy lézerrel, vagy mit tennél, ha valaki a zsebedbe nyúkálnának be, hogy mi van ott?
Mi célod lenne, mi célod volt, hogy oda bevilágítottál? Kíváncsiság?
Ja 5 persze félmeztelenül kinézett mi? A nők nem olyan hülyék mint te meg a kérdező. :D
A birtokháborítás mellett egészségügyi kockázata is van a lézernek, (Nem arra gondolok, hogy én talállak meg előbb mint a rendőr és szilánkosra töröm a kezeidet, meg az arccsontodat.) sokak szeme érzékeny erre a fényre és komoly problémája lehet akár abból is ha közvetetten éri a lézerfény. Nem tudjuk milyen lézered van, nincs kizárva, hogy aká meg is tud vakítani egy embert, állatot. Szóval akár börtön is lehet a vége súlyos testi sértés, vagy maradandó fogyatékosság okozása miatt.
Repülők meglézerezéséért 3 év letöltenőt adnak.
Emellett bizonyos teljesítmény feletti lézert nem is tarthatsz otthon... Tehát nem csak a világítás, de már a lézeres eszköz birtoklása is törvénybe ütköző.
Csak óvatosan, mert tényleg tud veszélyes lenni. Nem tudhatod biztosra nem-e okozol kárt vagy irritálsz vele valakit.
Jómagam pl az ablakban asztal elótt modelleztem, hogy jól lássak. (természetes fénynél nincs jobb)
Több alkalommal is megzavart a szemben lévő panelház egyik lakója.
Úgy cigizget, hogy a nyitott ablaknak támaszkodik és mozgatja azt dölöngélve, ám a napnak sugarát szemembe villogtatta.
Lenyugtattam magam, majd felkerestem, hagyja abba, nem tudok dolgozni tőle. Nem tudhatta, hogy az általa megszokott hülyesége gondot okozhat.
De ő nem direkt vette, mint te a lézert és nem direkt szórakozott vele a házon kívül.
Ha valaki ezt lézerrel csinálta volna, azt lehet nyakon is vágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!