Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Követhet a BKV ellenőr fenyege...

Követhet a BKV ellenőr fenyegetve ha leszálltam a járműről?

Figyelt kérdés
Minap történt hogy egy megállót utaztam hogy vegyek bérletet mivel lejárt. Csak hogy miután leszálltam a BKV ellenőr odajött hozzám már a túloldalon hogy én ott mutassam meg a bérletemet. Mondom nekem dolgom van a közterületen nincs joga elkérni még akkor sem ha az a bérlet amivel mentem lejárt vagy sem. Elindultam egy irányba és követett a társával közbe hívta a rendőrséget mondván nem működök együtt végül megállított és kifizetetett velem 8000 forintot. Ezért élhetek bepereléssel?

2022. máj. 15. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Mivel nincs videos bizonyitekod igy felesleges perelni, úgyis letagadjak, pedig nincs joga, leszallas után ellenőrizni, kérdés honnan tudta hogy lejárt a berleted? Mert ha azért szalltal le mert ők elkertek a, berleted és az le volt jarva, akkor te vagy a hibás, milyen alapon perelned be őket?
2022. máj. 15. 19:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert a telefontokomba volt amit látott
2022. máj. 15. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem kerte el akkor leszallas után nincs joga elkerni, nem kellett volna fizetned, de sajnos szarnak rád, én anno írtam nekik hogy a kedves ellenőr kollega maszk nélkül ( a legnagyob covid idejen) simán arcon kohogott, az allomas be van kamerazva, leirtam az illető külsejét, napot órát stb mégsem tudták azonositani, aha😂
2022. máj. 15. 19:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Inkább kifizettem minthogy aztán két ilyen alak rámhívja a rendőrséget😅Anno én is írtam nekik ilyen maszkos ügyben de nem is válaszoltak :DD
2022. máj. 15. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Na, legalább akkor én többre jutottam😂😂😂😂😂
2022. máj. 15. 21:09
 6/9 anonim válasza:
76%
A rendort hivok dumajuk szerintem kamu,csak mindig eljatsszak...
2022. máj. 15. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel te is fenyegetőzhettél volna rendőrökkel, hiszen közterületen nincs joguk elkérni a bérletet.
2022. máj. 20. 01:10
 8/9 anonim ***** válasza:
A járművön is kérte, hogy mutasd meg?
2022. máj. 20. 07:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsónak

Nem ott az a vicc hogy nem😆

2022. jún. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!