Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan bizonyítsam azt amit...

Hogyan bizonyítsam azt amit nem tettem?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy rossz bánásmód miatt hozzam került a fiam, idővel elhagytam az országot jogerős ítélet keretében, később kiderült h felebezett.

Most pár nappal a meghallgatás előtt feljelentést tett ellenem és azzal vádol h sexualisan zaklatom a fiam.

Ezt arra alapozza, hogy mindig mikor videon beszélnek probalja ra venni a fiam arra h mondjon rosszat rólam. Ez addig szokott menni h a fiam sírba fakad mindig. Legutóbb h kielégítse az anyja unszolását azt mondta, hogy apa meg csikizte a fenekem és én ezt nem akartam.

Na ezt addig ferdítette míg a beszélgetésből az jót le, hogy az ujjam be tettem a fenekebe.

Érthetetlenül állok ez előtt. Most elvárják h bizonyítsam amit nem tettem.

Természetesen a fiam nem akar vissza menni az anyjához és most már a rossz bánásmódot is koholt vadaknak emlegeti, holott arról bizonyítékok vannak, orvosi, pszihologiai és rendőrségi.

Elérhet egy ilyen hamis váddal bármit is?

Lehetséges h a bíróság elhiszi ezt neki?

2 hét múlva lessz a tárgyalás.

2022. máj. 13. 04:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A feleségéről nem készült pszichológiai elemzés?

Lehet ez olyasmi, ami eleve "várható volt".

2022. máj. 13. 04:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy készült volna jelentés. Amúgy igen szamitottam valamire csak nem ilyen durva dologra.
2022. máj. 13. 05:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Készíts felvételt az ilyen manipulativ videós beszélgetésekről
2022. máj. 13. 05:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

“ Természetesen a fiam nem akar vissza menni az anyjához és most már a rossz bánásmódot is koholt vadaknak emlegeti,”

Ha a fiad elmondja ezt, hogy ez mind hazugság meg a folyamatos manipulációkat akkor van esélyed, sőt

2022. máj. 13. 05:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal még mindig a vád dolga a bizonyítás, tehát nem neked kell bizonyítanod, hogy nem tettél meg valamit, hanem neki, hogy igen.
2022. máj. 13. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem neked kell bizonyítanod az ártatlanságodat. A vádat kell bizonyítani, te meg "csak" védekezel vele szemben.
2022. máj. 13. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!